Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Hur och var träffar man nån?

    Träffa mycket folk är väl det bästa tipset för att träffa någon. Man blir kär i nån man känner (eller åtminstone i nån man träffar/möter). På jobbet eller genom studierna, genom kompisar, föreningsliv, aktiviteter, på nätet.

    Jag känner igen mig i den beskrivning - innan jag träffade min man (för över 5 år sen nu!) så misströstade jag kraftigt - de killar jag tilltalades av var upptagna eller intresserade sig för andra "typer" av tjejer. Det handlade heller inte om utseende utan om intressen och personlighet. Min man träffade jag sen då han var nära vän till en av mina bästa vänner (som vi båda lärt känna genom studierna, men på olika håll och id olika tidpunkter). Vi hade alltså hört talas om varann i flera år men aldrig träffats (och även när vi gjorde det så dröjde det 1 1/2 år innan vi blev tillsammans).

  • anne på grönkulla

    Jag trivdes också med attvara singel. Men det var först när jag förlikat mig med detta och slutat leta som jag upptäckte honom! Men fortfarande så gäller nog att träffa mycket folk - att sluta leta och isolera sig funkar knappast. Men att sluta "jaga" och stressa utan vara nöjd med sig själv och sitt liv funkade för mig.
    Var glad för att du är nöjd med din tillvaro! Tycker personligen inte att man "måste" vara tvåsam för att känna sig som en hel och nöjd person. Bara det är värt otroligt mycket.

  • anne på grönkulla

    Jag har aldrig nätdejtat, men kan föreställa mig att man där såväl som på krogen mest märker dem som är "på". Jag håller helt med om att folk behöver lite tid för att "ta sig" eller "grow on you". Fortsätt vara nöjd med ditt liv och fortsätt träffa folk! Jag tycker du verkar ha en sund inställning i största allmänhet.

    Och visst finns det bra killar "kvar därute"!

Svar på tråden Hur och var träffar man nån?