Inlägg från: Tant Pernilla |Visa alla inlägg
  • Tant Pernilla

    Hur och var träffar man nån?

    Jag träffade min man på Spraydate. Det gick väldigt fort när vi väl träffat varandra, men innan jag hittade honom så dejtade jag ett flertal andra.

    Man får inte ge upp så lätt, och man ska inte bli besviken om man inte hittar rätt på en gång. I princip tog det tre år innan jag hittade min snälle, intellektuelle, smarta man!

  • Tant Pernilla

    Jag trivdes också rätt skapligt med att vara singel och jag träffade inte min man förrän jag var 36. Och jag trodde också att de där bra männen skulle ha tagit slut, men så är det inte! Min man är helt perfekt (för mig alltså... Han har sina fel och brister som alla människor) och man ska inte sänka kraven och nöja sig med nåt halvdant bara för att man vill ha en karl.

    Däremot ska man inte ha orimliga krav på sånt som inte spelar nån egentlig roll, tycker jag. Alltså, saker som ögonfärg och hårfärg, yrke, film- och musiksmak osv... Ja, du fattar.

    Lycka till! Han finns säkert nånstans därute, ska du se.

  • Tant Pernilla

    Det finns så oerhört mycket folk ute på nätet, så det är oftast de där otåliga typerna man märker av först och mest. Men så finns det guldkorn...

    Det tog tre dejter innan jag fattade att min man var rätt för mig. Jag hade iofs inget emot honom de första två dejterna, men inte tyckte jag att det var något extremt speciellt med honom då. Så fel jag hade...!

    Mitt tips är att om det inte känns jättefel så ge personen en andra chans. Det kan vara då det tänder till.

    Jag tyckte också att det var trevligt att lära känna personen lite mer på avstånd först och sen träffas.

    Tycker inte att du ska ge upp nätdejtandet. Själv är jag inte en utemänniska och jag kan vara lite "asocial" när jag inte känner folk, så för mig var det här med nätet helt perfekt.

Svar på tråden Hur och var träffar man nån?