• Lanzara

    Vad göra med bilder av ex?

    Vad gör ni med era bilder av gamla ex? Det känns ju lite taskigt att slänga dem (åtminstone alla.)

    Bor inte tillsammans med min nuvarande pojkvän så jag kan ju ha mina "gömmor" för mig själv... har ni (både ni som bor och inte bor ihop med era pojkvänner) bilder av tidigare pojkväner?

    Kanske man skall slänga dem? Inte skulle jag heller vilja att han hade bilder av tidigare med sig sen...

  • Svar på tråden Vad göra med bilder av ex?
  • Lanzara

    Verkar ju finnas delade åsikter i denna fråga också...

    Personligen har jag tagit ut bilderna av mitt ex ur fotoalbumet, kastat några och sparat reten i en låsbar byrålåda. Mest för min pojkväns skull, trots att han inte har visat några tecken på avudsjuka gentemot mitt ex. Men så vill jag själv bli behandlad.

    Är av samma åsikt som aa_s_a....

    Ang smycken e de väl ok att användadem ifall man verkligen gillar dem. (dock inte med exet namn i.) För min del får det gärna förbli en hemlighet gentemot pojkvännen VEM jag har fått smycket av isåfall....

    Valli funderade om våra nuvarande var avundjuka om vi slänger foton... Det har han aldrig sagt, men jag tycker iaf inte att det är schysst att ha fotona i ett "allmänt fotoalbum" där det senare kommer foton av oss osv. Ett album som mormor kollar i när hon kommer på besök osv...

  • Lanzara

    Tacka vet jag digitalkameran, och bilder som sparas på datorn.

    Funderar bara, ni som lämnar framme kort av ex; är de på samma hylla som andra fotoalbum, fri at titta i för gäster osv. ?

Svar på tråden Vad göra med bilder av ex?