• Lanzara

    Vad göra med bilder av ex?

    Vad gör ni med era bilder av gamla ex? Det känns ju lite taskigt att slänga dem (åtminstone alla.)

    Bor inte tillsammans med min nuvarande pojkvän så jag kan ju ha mina "gömmor" för mig själv... har ni (både ni som bor och inte bor ihop med era pojkvänner) bilder av tidigare pojkväner?

    Kanske man skall slänga dem? Inte skulle jag heller vilja att han hade bilder av tidigare med sig sen...

  • Svar på tråden Vad göra med bilder av ex?
  • aircondition

    Beror ju på. Bilder av mer "privat" karaktär, kanske man inte behåller. Inte jag i a f. Eftersom jag har barn sedan tidigare, finns det för mig ingen anledning att slänga bort bilderna bara för barnens far är med. Dessutom är det ju en del av ens liv.

  • aa_s_a

    Jag går i samma funderingar.. Var tillsammans med en kille i 5 år, tog slut för nästan 1 år sen och nu har jag ny pojkvän sen 3 månader tillbaka och vi planerar att flytta ihop nu.. jag har en låda full med minnen från mitt ex, och min nuvarande pojkvän vet om det, men var ska jag göra av dem nu när vi är på väg att flytta ihop..

    Jag känner lite att mina kommande barn kanske också vill veta vad jag hade för liv innan och då skulle det vara skoj att kunna visa foton och så.. Jag och mitt ex var förlovade i 4 år också..

    Min nuvarande pojkvän har en son sen innan så han har så klart kvar foton på sitt ex, för sonens skull..

  • Valli

    Jag fattar inte, vad är problemet? Jag har mitt liv insatt i mina fotoalbum, med och utan pojvkänner. Vill inte min nuvarande titta så behöver han ju inte titta. Han vet ju att jag har ex och han har inga problem med det - varför skulle man?

    Jag är till och med vän med två av mina ex och vi umgås med dem hela tiden. Vi bor t o m på samma gård som en av dem. Det är ju min nuvarande jag älskar och ingen annan.

    (Foton av mer intim karaktär har jag i kvar fotofickorna som i sin tur ligger i en låda som min nuvarande inte glor i. Om han vill snoka så är det hans problem. Han vet ju att jag har haft sex tidigare.

  • aa_s_a

    En annan sak då.. Hur gör man med smycken man fått av sitt ex, jag vill inte använda dem nu.. Men man kan kanske inte sälja dem, ska de åka ner i samma låda som fotona??

  • jocelyn

    Nakenbilder BÖR definitivt kastas. VARFÖR skulle man vilja titta på ett naket ex? Är det mkt kramdjur/torkade blommor/brev och annat krafs tycker jag man kan ha den goda smaken att lägga det i en låda och skyffla undan i garaget/vindsförråd etc.

  • aa_s_a

    Ja, nakenbilder skulle jag aldrig spara, men jag ahr aldrig haft några sådana bilder.. Allt annat har jag lagt i en låda..

  • Jebijoni

    Blir det inte lite so att man vill låtsas som att exet aldrig har funnits om man slänger allt? Kanske inte saker man vill titta på varje dag, men de är ju ändå en del av ens liv och man har ju minnen som hör ihop med sakerna.

    Om det är smycken man tycker om, och så länge det kanske nu inte har exets namn ingraverade, så är det väl inget fel med att fortsätta använda dem.

  • Valli

    Nja, visst kan man kasta nakenbilder men negativen finns ju alltid kvar. En dag kanske det tar slut och då står man där utan minnen och annat av sin historia. Jag är fotointresserad och för mig är det en dödssynd att slänga bilder. I alla fall sparar jag alla mina negativ i pärmar.

  • yrvädret

    Det beror väl på vilket intresse man har av att spara bilderna. Ligger de bara i en låda eller album med alla andra bilder som man tagit så är det väl inget fel. Om man däremot gjort en speciell minneslåda som man ömmar om och längtansfullt och nostalgiskt brukar titta i, skulle jag nog bli lite orolig...

  • aa_s_a

    För min del så har jag allt nerstoppat i en låda, men jag kollar aldrig i den, men det är ju en del av min historia trots allt.. Men kanske dumt att spara? Men vi har inte alls varit ovänner efter separationen, men vi umgås inte direkt heller..

Svar på tråden Vad göra med bilder av ex?