• Valli

    Vad göra med bilder av ex?

    Jag fattar inte, vad är problemet? Jag har mitt liv insatt i mina fotoalbum, med och utan pojvkänner. Vill inte min nuvarande titta så behöver han ju inte titta. Han vet ju att jag har ex och han har inga problem med det - varför skulle man?

    Jag är till och med vän med två av mina ex och vi umgås med dem hela tiden. Vi bor t o m på samma gård som en av dem. Det är ju min nuvarande jag älskar och ingen annan.

    (Foton av mer intim karaktär har jag i kvar fotofickorna som i sin tur ligger i en låda som min nuvarande inte glor i. Om han vill snoka så är det hans problem. Han vet ju att jag har haft sex tidigare.

  • Valli

    Nja, visst kan man kasta nakenbilder men negativen finns ju alltid kvar. En dag kanske det tar slut och då står man där utan minnen och annat av sin historia. Jag är fotointresserad och för mig är det en dödssynd att slänga bilder. I alla fall sparar jag alla mina negativ i pärmar.

  • Valli

    Eftersom jag sätter in alla bilder (som är bra alltså) i album så blandas ju bilder på pojkvänner med bilder på mig, familjen, vänner osv. Det är ju mitt liv. Jag kan ju inte sitta och riva ut allt som på exeb eller måla över deras fejs med spritpenna.

    Och varför liksom? Jag skulle vilja höra ett argument på varför man inte får ha bilder på sina ex? Blir era nuvarande svartsjuka eller vad?

  • Valli

    Suck, varför blir det alltid en smiley när mabn ska ha en parantes - jag har inte skrivit nåt semikolon.

  • Valli

    Märkligt att folk är så olika. Jag fick min första kamera när jag var 13 och har fotat ett par rullar i månaden sen dess. Så i vårt extrarum finns en bokylla med pärmar och sånt och där står alla mina fotoalbum, som betyder väldigt mycket för mig.

    Framme i vardagsrummet på bokhyllan ligger vårt nya fotoalbum, som jag påbörjade när jag träffade min nuvarande. I det får alla gäster titta.

    Att jag och min kille har ex är ju självklart. Det bekommer mig inte alls. Jag skulle knappast önskat att han va oskuld och oerfaren. Och som sagt, vi umgås kontinuerligt med två av mina ex och vi är bästa polare. Inget märkligt med. Det är ju min nuvarande jag älskar och ska gifta mig med!

Svar på tråden Vad göra med bilder av ex?