• Ulrica28

    klamydiatest...

    ... på Apoteket? Finns det i det normala utbudet? Enligt hemsidan ska det finnas något sånt test som man gör själv hemma. Någon som provat?

  • Svar på tråden klamydiatest...
  • Ulrica28

    Jo, jag har gjort det... men jag är så otålig och det tar en vecka. Fånigt av mig men ändå...

  • Ulrica28

    Jo, det lär de väl göra... hehe.
    Man skulle helst inte kissa på två timmar innan man lämnade test och vid närmare eftertanke väntade jag bara kanske 1½. Hoppas den där extra halvtimmen inte gör att provet inte är tillförlitligt?

  • Ulrica28

    Någon annan som vet om man måste vänta exakt två timmar innan man tar provet?? Och om någon provat Apotekets test? Jag vill så gärna veta Nu om jag är smittad eller inte...

  • Ulrica28

    Sanasol

    Har du råkat ut för det? Var det jobbigt att bli av med i så fall?

  • Ulrica28

    Tack för svaren, vad gulliga ni är som tar er tid att svara. Är hemma från jobbet idag för jag mår så dåligt.
    Täppt i näsan, ont i halsen, hes, frossig + att jag måste gå och kissa stup i kvarten och det svider lite och känns irriterat. Vet inte vad det är och det är jättejobbigt!!

  • Ulrica28

    Nilo

    Ja, visst låter det som urinvägsinfektion -men har tagit två urinprov för att se om det fanns några bakterier. Har även kollat så att det inte är njurbäckeninfektion. Har även nu uteslutit klamydia - testet var negativt. Vad kan det vara då??
    Var orolig ett tag att det var ngn sorts vestibulit, men det gör inte ont att ha sex- det är bara jobbigt att hålla på mer än två minuter eftersom jag blir kissnödig hela tiden...

    Har fått antibiotika för att se om det hela går över. Om det inte hälper får jag panik. Känner mig jätterädd att det här inte kommer att gå över, jag blir ju helt socialt handikappad av att behöva gå och kissa var tionde minut.

    Kan miniller ha något med det hela att göra? Någon som har ngn idé...? Går ju hos läkare men hon verkar inte veta riktigt vad det kan vara.

  • Ulrica28

    Bobou

    Tack för svaret! Är du läkare månne? Du verkar hur som helst veta en del om sånt här. Den medicin jag fick nu heter Trimetoprim. Hoppas den hjälper. Jag tycker redan att det är bättre nu, fast jag inte ens hunnit börja ta medicinen... ähum, konstigt. Det går en halvtimme mellan trängningarna nu jämfört med fem minuter innan jag fick reda på att jag inte hade någon könssjukdom - vilket får mig att undra om det här inte delvis är ngt psykiskt?? Jag har under kortare perioder (1-2 dagar) känt så här förut när jag varit väldigt nervös, ledsen eller upprörd över något.
    En fråga till åt dig Bobou, eller någon annan som vet: Kan man ha sex (i den mån det funkar...) som vanligt eller måste man ta det lugnt och akta slemhinnorna etc. inann man fått en riktigt diagnos?

Svar på tråden klamydiatest...