• Mimse

    När sluta med Cerazette?

    Jag har noll sexlust och oroar mig för blodproppar i och med att jag äter Cerazette. Är dessutom kraftigt överviktig och har börjat oroa mig rejält. Planerar att bli gravid om några år, men måste gå ned i vikt innan dess. Hur länge efter ett samlag måste man äta Cerazette för att vara skyddad? Vill sluta ganska snart. Har någon förslag på något annat bra preventivmedel som inte påverkar kroppen allt för mycket? Vågar inte lita på kondom.

  • Svar på tråden När sluta med Cerazette?
  • Mimse

    Jag vill sluta med Cerazette som är ett minipiller. Jag har konstant blödningar och ingen sexlust. Med vanliga p-piller äter man kartan ut och får mens innan man slutar om man nu vill göra det. Men jag har ingen vanlig mens, jag blöder hela tiden. Det jag undrar är hur länge man ska äta Cerazette efter ett samlag innan man slutar att äta dem om man nu vill göra det. Jag hade samlag senast för en vecka sedan, kan jag sluta ta mina Cerazette nu tror ni?

  • Mimse

    Sanasol

    Tack för rådet! Ska vänta några dagar extra sen åker Cerazetten ut. Usch vad det ska vara krångligt att vara kvinna... forskningen borde ha kommit längre, men det är ju kvinnokroppen det handlar om, inte männens kropp... där har vi ju svaret...

  • Mimse

    Julibrud07

    Har precis läst om Cerazette på fass.se, där står det att man kan sluta med tabletterna när man vill. Smartast är väl kanske att äta tabletterna några dagar extra, om man har haft samlag, eftersom de små rackarna kan leva ett par dygn.

Svar på tråden När sluta med Cerazette?