• ina3

    uddevalla med omnejd

    oohh...insåg just att jag nog får skippa monogram på vigsel- och festprogrammet och skriva ut namnet helt istället. Har fått ett festprogram mailat och tänkte låna idéen med monogrammet och ett hjärta i bakgrunden..men..våra initialer är ju SÅDÄR ihop...! Antingen P.C eller C.P..inget av det känns ju aktuellt direkt

  • ina3

    jadu..det här känns bra, stenåldersgamla inbjudningskort och fel initialer..känns bra det här! Vad ska hända härnäst tro?
    Har du provat klänningen med en "upplyftande" bh , du förstår vad jag menar hoppas jag! Kontakta dom som du köpt klänningen av och kolla om tyget töjer sig eller om du måste sy om den. Det är ju jätteviktigt att klänningen känns bra.

  • ina3

    nej e-bay har jag inte kollat, men det får jag ju kika på!

    Det blir sådär det med efternamnen med! Våra initialer ihop är verkligen en dålig kombination. Men det är ju inte värre än att det går att lösa. Hur gör ni med efternamnen förresten? Tar jag hans efternamn blir det ett vanligt -son, funderar på att ta ett helt nytt..

  • ina3

    Den var jättefin, romantisk precis som jag gillar! Hur betalade du? Har inte lust att ge ut kortnr på nätet.

    Funderade en snabb sväng på ett gammalt släktnamn oxå..Af Vinterkorn..he, he! Det hade låtit det! Tror dock att det är taget och det känns som at man inte behöver bli påmind om vintern mer än nödvändigt heller

  • ina3

    Det låter ju bra, alltid skönt att höra att det funkar innan man beställer. Såg att det gick o beställa väst o slips med tll ett billigt pris. Tack så hemskt mycket för tipset!

  • ina3

    Hur länge håller sig laxpaj i frysen? Tänkte börja fixa mat och frysa in men blev lite osäker på laxpajen. Någon som vet? Nästan 2 mån till bröllopet..men det borde väl hålla?

  • ina3

    Hej Kabo och välkommen!
    Ännu en som ska vara i Herrestads kyrka , bor härute och ser kyrkan från mitt fönster! Är det "Dino" du menar som ska viga er? Hade han som konfirmandledare, härlig humor och väldigt bra på alla sätt och vis!
    Mitt släp på klänningen går att ta av men det hade dom nog berättat för dig om det varit möjligt. Mitt släp sätter jag fast med små hakar längst upp i kjolen och livet kommer att gå nedanför.

    Ekonomin är ju alltid en stooor fråga när man ska bjuda..till en början hade vi bara tänkt familj dvs föräldrar o syskon men sen tänkte vi att vi ville ha med kompisar för att få det lite roligare helt enkelt. Heeeelt plötsligt har vi bjudit mostrar o fastrar, kusiner...ja jesus vi är över 60 pers nu...från 20... Men jag har tänkt att lösa det med buffé (du kommer att märka att det är många bra trådar här om just buffé som inte innehåller bara potatissallad och rostbiffoch att göra maten själv, det är billigast men självklart mest jobb.
    Det kan ju räcka att ta dom närmsta i familjen och närmsta vännerna.

    Eftersom jag (vi! ) gifter oss i maj så är planeringen långt fram. Väntar mest på att få hämta ringen nu..!

  • ina3

    brud0610, kul och ha dig med oxå!

  • ina3

    Kul o se att fler ramlar in!

    Puffar lite

  • ina3

    Kabo: När det gäller catering och någorlunda priser så tror jag att det är familjeköket el Mona Lisa som kan vara något. Sökte på google efter cateringfirmor i uddevalla och fick fram lite alternativ. Sen fick jag tips om just Mona Lisa. Nu har jag ingen aning om hur dom är kvalitétsmässigt.

    Malin A: Välkommen , vet inte vad dom tar men Salong La Vouge är dom som är mest kända för bruduppsättningar i stan.

Svar på tråden uddevalla med omnejd