• ina3

    uddevalla med omnejd

    Ja, givetvis! Ursäkta, tog ur fel spalt.
    Ha en trevlig valborg!

  • ina3

    Hallå igen! Även om det finns negativa trådar här på BT och det blivit lite tråkigheter om priser på ringar o klänniingar så skulle jag ändå vilja se Era klänningar! Jag letar febrilt efter att hitta bra bilder på min klänning men det är svårt.
    Men här är den typ av klänning jag valt, gå in på nr 5.

    www.brollopsmagasinet.se/inspiration/inspiration2s.php

  • ina3

    Åhh vad roligt att se olika klänningar och alla är superfina! Merlin, jag är övertygad om att din klänning också är hur fin som helst, alla andra saker du har visat har ju varit jättefina.

    Har inte blivit hippad idag heller, puh. Nu börjar jag slappna av men man kan inte vara säker för imorgon kan det ju oxå bli...kanske.

  • ina3

    Kanske vi gick förbi varandra! Sprang runt med min m2b och letade kostym, hittade en på Brothers som det får bli!
    Snacka om att det var folk...

    Åkte in till f.d Madame Glamour för o kolla väst o plastrong och det var öppet men hon hade inte öppnat än så vi kikade lite bara. Där såg jag SÅ snygga skor som hon köpt in...usch nu vill jag hellre ha dom. Jag tror det blir fräscht och nya snygga klänningar där nu. Kan vara värt att kika på för er som inte införskaffat någon än!

  • ina3

    Oj det var billigt! Var ligger Dreamnette?

  • ina3

    Ok, bra tips Tack! Bara plastrongen kostade 350,- hos Madame Glamour.
    Håller på med festprogrammet och jag får spader snart! Puh! Ska bli skönt när detta är över...

  • ina3

    Linda & Magnus

    Nej jag blev inte hippad.. Antingen blir det nästa helg, men då är det ju min m2b som jag vet att dom planerat för. Så, återstår helgen efter...uhh! Kan bli när som helst!

    Den nya affären har inte öppnat men hon har köpt resterande lager av Madame Glamour (vilket hon inte ville) och kanske försökt få iväg det. Pratade med henne o hon väntar in dom nya klänningarna, näbbklänningar och herrkläder. Det är ju under ombyggnation nu så det är långt ifrån färdigt.

    Kabo: Nej ingen har sagt att dom vill dela, för min del spelar det ingen roll vem som tar den sen. Kommer inte att använda den igen iaf . Vill du dela så säg till!

  • ina3

    Vad skönt det låter...vår solist i kyrkan hoppade av och med hon försvann underhållningen i kyrkan..vad gör man
    Några tips..?? Det är INTE långt kvar o här står man. INTE roligt.

    Men roligt är att min m2b blir utsatt imorgon..he, he! O han får det nog svettigt. Usch, men ja jag har lite kul av sånt. Bara att vänta mig det värsta själv.

  • ina3

    Hej alla blivande brudar!
    Det var inte min m2b som råkade ut i lördags utan jag! Dom fångade mig på Torp och sen fick jag gå o klippa tvättråd ur kallingar! Det var lite pinigt när man var nykter men sen åkte vi och drack champange o bubblade o bastade. Där fick jag pedikyr och ansiktsmask. Sen bar det av in till Mortens i uddevalla, där hade jag fått en urful sminkning, tuperat hår och en svart spetsklänning som dom sytt fast geléhallon på som jag fick sälja. Givetvis fick dom bara ta dom med munnen.. Jag fick ihop mycket pengar! En supergod middag med en efterrätt som var gjord av glass o banan, såg ut som ni säkert kan tänka Er vad, inga bestick...
    Ja herregud så roligt jag hade! Se fram emot möhippan för det är ett underbart roligt minne.

  • ina3

    Kabo
    Tack för tipset om Paula Nyman! Och tack ni andra givetvis! Paula kommer att sjunga och tar med sig både gitarrist o pianist så det löser mycket. Hon kunde dessutom Only Love som dom sjunger i Mistrals dotter vilket den andra tjejen inte kunde så nu får jag det jag önskat från början! Nu löser det sig nog med underhållning på kvällen med, en känd underhållare här i uddevalla (brukar uppträda i blå kostym ) kan ställa upp! JAG ÄR SÅ GLAD!

    Fotograf blir Tobias Aue

    Linslus: Min kompis bakar, du får gärna hennes telnr om jag får din mailadr.

    Idag är min m2b på svensexa! Det är hemskt skönt att ha gjort möhippan, mycket roliga minnen. Bl a klippte jag tvättrådet ur kalsongerna på min dotters bästa kompis pappa..det blir käckt o träffa honom Ingen av oss är formell eller pryd så det blir nog mycket garv där!

    Nu känns bröllopet sååå kul och jag längtar!

Svar på tråden uddevalla med omnejd