Tårtan gick till så här:
Beställde bottnar i olika storlekar på ett konditori där jag också köpte marsipanen. Bottnarna är svåra att baka i vanlig ugn eftersom de nedersta är så stora. Marsipan går inte att få kritvit, den är lite beige, men sockerpasta är ett alternativ (fast inte lika gott).
Tårtorna: Ett lager anslag (tårtbotten). Jag lade på en "hög" med hallon och lite smörkräm. Nästa anslag och sen ganska mycket vispgrädde smaksatt med vaniljsocker. Därefter sista anslaget som man bara smetar ut lite grädde på som "lim" och därefter marsipanen. Jag garnerade med blekrosa rosor, ljusgröna blad (i marsipan) och silverkulor. Tårtan blev jättefin och jag fick faktiskt många komplimanger för att den var väldigt god också!
Har också gjort en bröllopstårta vid ett tidigare tillfälle i grädde då brudparet inte gillade marsipan. Den blev kanonfin också, men lite "råare", det är svårt att få grädde helt slätt och "sockersött"...