• roffan

    E-tuna!

    Har aldrig förstått att folk blir pigga av kaffe! Själv somnar jag av vad som helst :) Tack och lov, det finns inget värre än ofrivillig vakenhet!
    Musiken gick bra, men det blev inte färdigt.

  • roffan

    Nej, men jag har införskaffat både jord och k o s k i t (annars hamnar jag i filtret för förargelseväckande uttallande :) ).
    En sak som jag är glad för med dig, som egentligen är helt irrelevant är att du alltid är så glad och ... att du stavar rätt! Jag vet att många har dyslexi, men det är långt fler än dem som skriver hemska illa! Slarvfel är en sak men jag tål bara inte dessa ständiga avstavande av samman satta ord (som jag just skrev ett ex på). Förlåt mig, det är hemskt, men jag är en språkperfektionist :)

  • roffan

    Märkligt...

    När ska du gå och sova? Eller rättare sagt LÄGGA dig och sova? :)

  • roffan

    Jag börjar få utslag av alla dessa ofrivilliga smilgubbar! :( Där var en frivillig. Ber om ursäkt, jag ser att jag också har en hel del slarvfel idag, men det är så mörkt här - eller skumt som vi smålänningar säger!

  • roffan

    Det är fruktansvärt! Jag själv ser ganska ung (barnslig, kanske? )ut och måste ju ha bevis på att jag verkligen är vuxen, så nej tack :) Både fult, opraktiskt då alla kläder skaver och det växer ut och börjar klia, pinsamt att gå till salong och göra och förmodligen dyrt! Men kanske uppskattat, vem vet? Har du provat? :)

  • roffan

    Jag trodde ett tag att du skulle skriva att det var mycket roligare att han utförde det på sig själv...
    Ja, det är väl kul att se ung ut ibland. Men jag börjar få min beskärda del av små fina linjer som kommer i ansiktet och bristningar har jag på låren efter två graviditeter och inga tuttar kvar (65A) :( , men min man är nöjd och säger att jag är så fin så!
    Och det kan jag bara säga att brasiliansk vaxning - sexigt eller ej - utförs inte på mig, inte ens (särskiklt inte) av min man!!! Räcker det inte att han har sett mig föda barn utan bedövning och illtjuta som en galning?

  • roffan

    Jag förstår och håller med. Jag kan tänka mig att ställa upp på string under korta minuter men där går gränsen! :)

  • roffan

    Hade det handlat om kvantitet skulle han ju blivit glad när du gått upp i vikt! :)

  • roffan

    Är du nöjd med din vikt nu då? Själv är jag glad för mina 56 kilo, men jag skulle önska att jag vore lite mer tränad och fast i hullet så jag slapp få två rumpor när jag tar på mig trosor :( Om du förstår vad jag menar?!

  • roffan

    Det är sant! Jag har så kallad päronfigur :) och fett väger inte så mycket som muskler! Jag är fullständigt normal, jag lovar! :)

Svar på tråden E-tuna!