• roffan

    E-tuna!

    Det där kunde jag själv ha skrivit! Men jag jobbar på det - vet ju att det inte bara är mitt fel när vi båda tjafsar!

  • roffan

    Här är det tvärtom, när jag är klar vill jag sluta och fortsätta som vanligt, men då fortsätter han med att säga att jag aldrig kan sluta tjafsa eller "jag fattar inte att du...". Och när jag säger "är det inte bra snart?" svarar han nästan alltid "det är ju du som tar upp det här igen nu. Du slutar ju aldrig". Jätteomoget :) Men jag har minsann lärt mig att kontra och nu har han insett att det inte är någon ide. Alla våra senaste gräl har slutat med att han inte har kunnat hålla sig för skratt! :)

  • roffan

    Precis - balans är bra! Skönt att få medhåll i frågan för en gångs skull!
    Vad ser du framför dig förresten? :)

  • roffan

    Hm , märkligt. FÖrsöker igen. Mina inlägg kommer inte med! Har skrivit flera stycken!

  • roffan

    Jo jag skrev just att jag när jag tjatat klart blir som en skolfröken som med fina ord håller predikan för honom om att och varför han har gjort fel. Sedan säger jag "jaha är det bra nu?" Och då fortsätter han med ovan nämnda beskrivning!
    Jag är inte arg på dig! Eller någon annan heller :) Förstår inte varför inläggen bara försvinner ibland!

  • roffan

    Nu kan du sova gott :)
    Jag sitter och skriver festprogramstips till vår toastmadame... Trodde bara att hon skulle typ hålla koll på talarna, men jag inser att hon behöver mer stöd! Hon hade tydligen bett maken (min) om det och han hade lovat det. När jag idag sa att jag hade gjort det sa han att det var bra eftersom hon bett om det. När jag frågade varför han inget sagt sa han att han antog att jag begrep det och tog tag i det ändå, eftersom jag är så bra på sånt här... Öhhh...

  • roffan

    Jadå, om vi är hemma så! Vi tar oss lite flerveckorstrippar till svärmor då och då. Men visst vore det kul att ses! Har alltid varit skeptisk till (livrädd för)relationer som byggs upp över nätet, men jag ska börja leva i 2000-talet snart! Du verkar ju jättetrevlig! Och ruskigt lik mig ibland...

  • roffan

    Ja, jag sitter här och pular lite. Tiden till mitt bröllop rinner iväg...
    Kul för dig att åka till landet, men trist för mig!
    Tror förresten att du är helt OK! :)
    PS. Har du berättat för din man om oss? ;)

  • roffan

    Vet inte. Vet bara att han är livrädd för internet :)

    Vilket stadie är ni i? Strunta i att läsa om du har bråttom! :)

    Sju stadier av äktenskaplig förkylning
    Stadie 1:
    Men gosingen då, jag är så orolig för dig, min lilla nuffsing. Den där snuvan låter inte alls bra, det går en massa streptokocker och andra otäcka saker nu. Är det inte bäst att vi åker in till lasarettet och kollar upp dig? Så får du kanske ligga kvar och vila lite? Jag vet att sjukhusmaten är bedrövlig, men jag ska ta med lite specialmat från Stadskällaren varje kväll. Jag ska prata lite med avdelningssköterskan, du måste ju få ett rum med tv.

    Stadie 2:
    Hör nu min sötnos, jag tycker inte om den där hostan du har fått. Jag ska ringa min husläkare så får han komma förbi och titta till dig. Var nu en duktig älskling och gå och lägg dig, för min skull.

    Stadie 3:
    Det är nog bäst att du går och lägger dig en stund älskling, det är bra att vila när man känner sig lite kulen. Jag ska göra i ordning lite mat åt dig, finns det något i frysen som jag kan micra?

    Stadie 4:
    Älskling, var nu lite förnuftig. När du har gjort middag till barnen, diskat undan och torkat golvet så ska du nog gå och lägga dig och vila en stund, för säkerhets skull.

    Stadie 5:
    Ta några magnecyl är du snäll.

    Stadie 6:
    Men om du kunde ta och gå och gurgla dig eller något så kanske du slapp sitta där och bröla som en brunstig valross hela kvällen!

    Stadie 7:
    Men kan du SLUTA hosta på mig?!? Vill du att jag ska få lunginflammation?

Svar på tråden E-tuna!