Inlägg från: Snart_FruL |Visa alla inlägg
  • Snart_FruL

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    O ja... inbjudningskorten är klara att tryckas och monteras och jag har börjat med vigselprogrammet och festprogrammet. Det kommer ju naturligtvis inte att gå att göra dem helt färdiga förrän vi kommit närmare. Men jag har en bra grund att utgå ifrån. Man hittar upp små grejer man vill ha med och så kommer man under tiden på saker som kanske borde stå med.

    Vi har satt in alla hållpunkter i en "TV-tablå" och längst ner har vi informerat att "Allsången på Nya varvet" är inställd pga att Anders Lundin redan var bokad... för vi hatar allsång.

  • Snart_FruL

    Ja om det inte är en av svenska kyrkans präster så kan det nog bli problem. Men ring du och kolla, man vet ju aldrig.

    Vi ska ju inte heller ha någon av den församlingens präster, men min m2bs kusin är ju präst inom Svenska kyrkan.

  • Snart_FruL

    Ska försöka dra med min m2b på ringjakt nästa vecka någon gång. Med tanke på att vi var tvungna att besöka 20 butiker innan vi hittade rätt förlovningsringar. I och för sig hade väl 15 av dem exakt samma utbud, trots att det var olika butikskedjor.

    Jag kan inte tänka mig att lägga ut en massa pengar på nåt jag ska ha resten av livet om jag inte blir förälskad i det. Så det är tur att vi är ute i god tid.

  • Snart_FruL

    Jo jag vet.. matchningen med vår förlovningsring är inte det lättaste. Vi har gult guld i ringarna och det är ju lite ovanligare här i Sverige.

  • Snart_FruL

    Hmm bra fråga...

    Jag trodde att de som firade hela helgerna brukade börja med en sammankomst på fredagskvällen, bröllopet på lördag och sen brunch på söndag.

    Vad skulle du vilja göra?

  • Snart_FruL

    Är så glad för jag frågade min äldsta och bästa väninnna om hon ville vara tärna och dels blev hon jätteglad för att jag ska gifta mig och sen tackade hon ja. Hon var gullig nog att tacka ja till att vara toastmadame också.

    Vi har känt varandra sen vi var 5 år, så att hon skulle vara tärna har känts så självklart. Speciellt som jag har vuxit upp som enda barnet, och inte har någon kontakt med mina halvsystrar.

    Sen är hon ju som utbildad skådespelerska perfekt att ha som toastmadame. Hon är ju inte rädd för att påkalla uppmärksamheten till sig själv och att prata inför folk.

    Vi har berättat för fler att vi ska gifta oss. Igår berättade vi det för mina blivande svärföräldrar, blev dock ganska besviken. Trodde väl att de skulle visa lite mer entusiasm, och inte bara ett neutralt; jaha, jo det var väl trevligt.

    Till och med min mamma som vanligtvis är expert på att ta glädjen av det mesta lät gladare än de.

    Jag hade nog förstått det bättre om vi inte hade haft någon bra relation. Men de har ända sen början visat att de tycker om mig. Vi har ju en sån relation att jag kan åka över till dem och umgås en eftermiddag utan att min m2b är med.

    Har inte hunnit prata med min svägerska ännu, men min m2b berättade för henne igår också. Hon verkar dock ha tyckt att det är jätteroligt, vilket förvånar mig för jag har hela tiden trott att hon inte gillar mig nåt vidare.

    Ja ja ibland är det upp-och-ner. Men jag har i alla fall huvudet upp och fötterna ner, även om huvudet är helt fyllt av det som kommma skall.

  • Snart_FruL

    Det är jätteskönt att ha berättat, orkade inte hålla all glädje inom mig längre.

    Funderar på om den svala reaktionen kommer sig av att det är så lång tid kvar.

    Det värsta är väl att jag kommer "tjöta" hål i huvudet på de flesta nu med alla mina bröllopstankar. Så att den dagen vi gifter oss, så suckar alla av lättnad över att äntligen slippa bli terroriserade.

    Ska träffa min Tärna på söndag, hon flyger till New York på måndag. Funderar på om det finns något man ska be henne köpa när hon ändå är där. Undrar om de är lika hutlöst dyra med presentpåsar där också?

    Ska i alla fall bli skönt att träffa henne för hon bor för tillfället en bra bit härifrån. Men förhoppningsvis har hon flyttat hem igen när vi gifter oss.

  • Snart_FruL

    June jag känner med dig!

    Min mamma är ju oftast jättesnäll, och hon vill väl. Men hon kan inte få in i sitt huvud att jag inte är hon. Att jag har egna idéer och åsikter. Hon får mig alltid att känna mig så fel.

    Så fort jag och min m2b har bestämt oss för att köpa nåt eller göra nåt, som hon inte gillar, så utgår hon ifrån att jag övertalat honom. Ibland verkar det som om hon tror att jag kör över, utnyttjar och bossar med min m2b. Vilket är MYCKET långt från verkligheten!!! Det känns för jävligt när det är min egen mamma som anklagar en för sånt. Hon tycker väldigt mycket om sin blivande svärson, stundom får jag känslan av att hon önskar att det var han som var hennes barn istället.

  • Snart_FruL

    Jenny den buketten är också jättefin. Kan nog bli jättefint med ett kort och rosa skaft.

    Kom på att man nog ser bättre hur skaftet på buketten ser ut på den här bilden:

    www.wolw.fotosidan.se/viewpic.htm

    Min m2b fastnade direkt för den här buketten. Eller i hans ord; "Den var ju häftig, den ser ut som en mace"

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!