Inlägg från: Snart_FruL |Visa alla inlägg
  • Snart_FruL

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Hmm inte min stil! Men jag är ju tokig i rosor....

  • Snart_FruL

    Jag tycker det är jätteroligt att alla är så olika. Det är ju det som ger liv åt forumet, tänk om alla hade velat ha ett exakt likadant bröllop. Det hade varit urtråkigt!

  • Snart_FruL

    Vad kul att få gå och gissa...

    Idag ska jag göra ett prov på inbjudningskorten och se om det fungerar och hur det kommer se ut i verkligheten. Köpte lite papper häromdagen.

  • Snart_FruL

    Visst är det märkligt MsNordqvist när man kommer på att det man trodde man ville ha inte alls var det man egentligen ville.

    Hittade något ni fastnade för?

  • Snart_FruL

    Våran budget kommer att vara ca 84 000 kr. Fast då vill ju vi helst komma iväg på en smekmånadsresa också...

    Just nu har vi skrapat ihop härliga 33000 kr...

  • Snart_FruL

    Borden var verkligen vackra.

    Det var jättefint med ljus i altargången, men jag hade nog inte vågat ha det. Jag hade varit jätteorolig för att klänningen skulle fatta eld. Men jag är ju, och har varit så länge jag kan minnas, överrädd för eld och eldsvådor.

  • Snart_FruL

    tänkte bara säga att jag också finns på svartbrud.se under samma nick som här.

  • Snart_FruL

    June20 om du menar St.Birgittas så får man i alla fall numera inte boka det förrän tidigast 11 månader innan vigseldatumet. Jag har lagt in vilken dag vi får boka i mobilen och att den ska larma dagen innan.

  • Snart_FruL

    Thailands brud Ser ut som en jättefin klänning, hoppas att den är lika fin när du får den. Vore kul att veta om det är en bra firma...

  • Snart_FruL

    vi har haft ett bröllopssparkonto i 2 månader nu. Först kunde vi sätta in en klumpsumma på 30000 och nu sparar vi 3000kr varje månad. Känns jättebra. Har räknat ut att vi kommer ha över 80000 att spendera på bröllopet.

  • Snart_FruL

    Önskar ju att man kunde få shoppa lite redan nu, men mina kläder inte att tänka på än.

    Går jag ner så mycket jag hoppas, vill och anstränger mig för att göra så kommer jag att ha många storlekar mindre då. Kanske ända upp till 8-9 storlekar, tanken svindlar lite. Tänk om jag faktiskt lyckas gå ner allt innan bröllopet. Det är ju inte omöjligt, fast det är klart 6-7 kg i månaden kanske är ett högt tempo.

  • Snart_FruL

    Självklart ska man ta det försiktigt, just nu lever jag på Noka och kommer göra det under några veckor. Därefter kommer jag att pröva reductil.

    Under tiden har jag regelbunden kontakt med min läkare. Jag frågar efter hans godkännande innan jag prövar något nytt.

    Jag vet att man helst ska ta det vackert, men min kropp behöver tappa 20-30 kg så snabbt som möjligt. Innan mina anklar lägger av för gott.

  • Snart_FruL

    Nåväl jag hade inte tänkt att skriva om min viktminskning, utan mest bara att jag drömmer om att köpa en klänning. Men inser att jag måste vänta ett år minst.

  • Snart_FruL

    ok då blir det en ny lista!

    Snart_FruL 8 Mars 2008
    Froggys 12 juli - 2008
    BT brud 12 juli - 2008

  • Snart_FruL

    Jag frågade min tärna för 14 dagar sen, och hon blev jätteglad. Vi är barndomskompisar, har känt varandra sen vi var 5-6 år gamla.

    Hon tackade även ja till att bli toastmadame.

  • Snart_FruL

    Inahjärtaradam

    Oh vad irriterande! 20 pers är ju jättemycket. Tycker gott att din sambos mamma kan skjuta till en hel del om hon ska bjuda in gäster till ERT bröllop.

    Mina blivande svärföräldrar är precis tvärtom, när jag frågade om det var några fler vi borde bjuda in av min m2bs släktingar, så sa de samstämt ; "nej och bjud för gud skull inte in X, (vilket vi tänkt) för hon är bara intresserad av en gratis måltid och hon kommer tömma baren för er". Så vi fick en gäst mindre (vi kommer som det ser ut nu ha 31 gäster), vilket var bra, för vi har överskott på damer.

    Fast vi kommer bryta mot regeln om att man ska bjuda in även make/maka. Det är nämligen så att jag i min ungdom bodde på ett behandlingshem och det var en man och en kvinna som jobbade där, som blev som extra föräldrar för mig. Dessa två tänker jag bjuda in utan deras respektive, och jag tror de förstår varför. Msnnen kommer dessutom att få ersätta min far vid honörsbordet, då han varit mer av en far för mig än min biologiske. Min riktiga pappa kommer inte att bli bjuden!

  • Snart_FruL

    Vi kommer att ha en bar till självkostnadspris, mina "svärisar" visste bara inte om det när de sa det där om släktingen som skulle tömma baren.

    Vi kommer dock vara billiga, för 1 öl eller 1 glas vin kommer vi ta 10 kr. Och sprit 5 kr/cl. Allt som är alkoholfritt kommer att vara gratis, ingen ska behöva vara törstig.

  • Snart_FruL

    Vi kommer inte heller att servera öl till maten. Men gissar att det nog finns en och annan av framförallt min m2bs kompisar som hellre tar en öl än dricker vin efter maten.

    Fast det är klart allra helst kommer de nog dricka drinkar. Vi har när jag tänker efter ju bara fester med groggar och drinkar. Så det kanske är onödigt att köpa öl...

  • Snart_FruL

    June
    Det är bara att säga som det är:
    "Sorry men det tillhör inte god ton att bara bjuda in den ena av ett äkta par. Så då måste jag bjuda hans fru också, vill du verkligen det?"

    Här är det stiltje just nu. Måste dock få med mig min m2b till stället vi ska ha fest på, så att vi kan testa maten och sen boka det. I övrigt känns det som att det inte finns så mycket att göra. Ring hade varit trevligt, men med tanke på att jag anstränger mig för att gå ner i vikt så vill jag inte köpa en ring som jag sen måste ta in. Samma sak med klänning.

    Inbjudningskort, vigselprogram och festprogram är i stort sett färdiga. Det är bara den sista finputsningen som behövs, men den kan jag ju inte göra nu.

    Och inga bröllopstidningar hittar jag i affärerna heller... SUCK

  • Snart_FruL

    Eh varför la du den ny tråden i debattforum? Är det inte roligare om den ligger kvar här på bröllopsforumet?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!