Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    MsNordqvist - Åhh... Vi steriliserade våran lilla fröken i augusti, det gick jättebra, hon var alldeles duktig! Tog inte många timmar innan hon var igång igen, efter att hon kommit hem... Nu är hon dessutom mycket keligare och gosigare än förut, fast vi trodde det skulle bli tvärtom.. Jag hoppas att det går bra för lilla katt också!!!!!!

  • MrsNyberg2B

    Jag&Du - det är väl superbra att du iaf erkänner att du mår dåligt! Det sa min behandlare till mig när jag var på ett ätstörningsbehandlingshem, eftersom jag "alltid" är glad, och därför ska träna på att säga att det inte är bra.. Tänk på hur bra det är att du inte ska köpa klänningen redan nu, tills det blir dags hinner det säkert komma ännu fler, och ännu finare klänningar!!!!

  • MrsNyberg2B

    Jag har nu kommit fram till att jag inte vill ha någon uppsättning, bara långt lockigt hår.. kanske med någon blomma eller så.. För min del betyder det iofs lite förlängningar och arbete ändå, eftersom mitt hår inte kommer att hinna bli så långt och fint tills dess - trots denna framförhållning...

  • MrsNyberg2B

    Ja... Har precis inhandlat miljoner snoddar och hårspännen.. Insåg nämligen att jag ska låta håret växa lite innan jag klipper till det - jag friserade mig själv sist, nämligen, så det är ojämnare än få, och om jag ska klippa det nu, blir det tokkort... Det får bli inpackningar och sånt ett tag framöver alltså..

  • MrsNyberg2B

    Pärlor i håret har jag funderat över också.. Det är ju jättesnyggt tycker jag.. Anledningen till att jag inte vill ha en uppsättning är helt enkelt för att det inte är "jag". Långt, utsläppt hår är mer min stil. Enkelt men snyggt..

    Hå¨ller med om att det är svårt att hitta bra grejer, man vill ju verkligen veta att de är bra! TAckar så mkt för tipset... :)

  • MrsNyberg2B

    I den här "stan" finns det banne mig inte en enda bröllopstidning i någon affär! Jag blir så irriterad.. När man läser här, blir man alldels glad för att det kommer ut ett nytt nummer (idag).. Det i sin tur bör ju innebära att det finns tidigare nummer.. Jag har varit överallt!! (som tur är, så har jag iaf lyckats beställa hem en tidning rätt ner i lådan)

  • MrsNyberg2B

    Vi ska också göra som du Jenny_Åland! Tycker det är ett jättebra sätt! I min släkt har vi som "två" läger, den ena är superreligiös och dricker som mest lättöl medan den andra sidan är mer "härjig" när det gäller alkohol. Då känns det bra att de själva får betala för drickat alkoholen. Hur ska ni göra med de alkoholfria alternativen? Eftersom jag var på bröllop i somras, där det alkoholfria utbudet var ganska magert, och jag körde, så tänker jag på att det är viktigt att man har en del att välja på även för de som inte vill dricka alkohol.. Ska ni bjuda på det, eller ta ut nån avgift? Antar att det skulle kunna vara en grej som en del skulle kunna reagera på..

    En annan viktig grej - glöm inte att informera om att baren är till självkostnadspris, så att de som vill, har med sig pengar! Kan bli lite knäppt annars - har varit med om det också, på ett annat bröllop, det blev lite av en överraskning att man borde tagit med sig lite mer än femtio kronor.. Så långt tänkte man inte som gäst...

  • MrsNyberg2B

    Rent spontant så känner jag också att man vill bjuda på det, av just den anledningen och kanske också då det kommer vara med en del barn - jag känner att det skulle kännas väldigt obekvämt att kräva föräldrar på pengar för barnens läsk....

  • MrsNyberg2B

    Smidig present! Han blir säkert glad!!! Slipper han göra något arbete också, när du har fixat allt klart!! KAn knappast ogilla det...

  • MrsNyberg2B

    Jag&Du - Varför inte enkronor... Fast det är dumt, då kanske du får vänta länge (ännu längre)

    MsNordqvist - Men det är ju onödigt att köpa lägenhet i väntan på huset, bättre att slå till på en gång... Svårare med kattvakt - tja, kanske, eller så får ni ta med katten till vakten... Katter är ju bra på det viset, att de klarar sig bra på egen hand.. Fast det är klart, lite mat och sällskap kan ju vara trevligt för dem också..

  • MrsNyberg2B

    MsNordqvist - Aha, jag förstår.. Jag tänkte att ni skulle köpa en lägenhet för att bo i "så länge" tills ni hittade DET huset.. Men om ni ska vänta med hus i några år, så är det klart en annan femma..

    Jag tänker ibland, angående katter, att man får en fingervisning om hur man blir som förälder.. Vi ska just börja släppa ut vår lillkatt, hemskt!!! Översatt till föräldraskap - "nej, du får inte gå ut ikväll, klockan är över sju!" "men maaaammaaaaaaaaaaaaaaa, jag är faktiskt 18". Ungefär. Vi brukar antingen ta med dem, om vi åker bort ett längre tag, eller, så låter vi dem bo hos mamma, och det gillar de...

    Läste i din andra tråd om inkomsten - hörde en kille på radion idag som tyckte att alla arbetslösa inte söker jobb, eftersom de lever så bra på sin a-kassa. Han kan kanske tipsas om den tråden, för att se hur smidigt det är..

  • MrsNyberg2B

    Nej, precis... Speciellt inte när man planerar ett bröllop. Det finns såklart alltid de som struntar i att söka jobb, men jag inbillar mig att de allra flesta gör vad de kan för att hitta ett jobb. Jag jobbar ju som timvikarie - ingen hit precis, men det är ju iaf jobb. Dock söker man såklart jobb för att få något mer fast, där man kan planera och spara lite pengar..

    Roligt iaf med visning!

  • MrsNyberg2B

    Jag har nog inte heller varit på något familjebröllop sen 1997.. Nu när jag tänker på det.. Däremot vet jag ju att några kusiner har gift sig sen dess.. (djungeltelegrafen, ni vet) Det är bra att det är så, för då vet man att man inte behöver känna någon press på sig att bjuda dem, som knappt vet vem jag är och omvänt..

    Har hittat en tänkbar inbjudningskortstapet här hemma.. Perfekt i färgen, så jag måste nog skaffa hem lite annat papper så att jag kan testa runt lite och hitta bra alternativ. Idag är det exakt 1 år och 8 månader kvar!!!! :)

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!