• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Hoppsan hejsan, nu har visst vår tråd stängts för svar. Tänk så fort tiden går när man har roligt!

    Så kom tillbaka nu alla 2008-brudar, och välkomna alla nya!

    Länk till gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1592119.html

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!
  • Pumpkin

    Jag bara läääängtar och väääntar på att få sätta mig ner med min älskling och faktiskt ta VERKLIGA beslut!

  • Mysan98

    Hahaha själv önskar jag mig att vi kunde ta något beslut och inte bara vela fram och tillbaka hela tiden :D Har fått ett halvtidsjobb samtidigt som jag pluggar så nu ska det nog bli ännu lättare att spara lite mer pengar. Det lutar åt att ha bröllop i dagarna två så då kan vi behöva lite pengar, huga. Fast å andra sidan så är ju det precis det som jag har drömt om så jag ska väl inte gnälla misstänker jag.

    Blir lite stressad när jag hör alla har bokat och fixat. Vi vet ju inte ens var vi ska vara ännu så då är det ju ännu svårare att bestämma kyrka och sånt. Nåja, det löser sig väl.

  • Pumpkin

    Mysan: Ta ett djupt andetag, känn stressen släppa taget om dig Det är luuugnt!
    När min älskade sambo väl har friat och känner att det är på riktigt och vill planera med mig, då räknar jag med att besluten kommer att hagla

    Jag vill oxå ha bröllop i dagarna två!

  • Brud 2008

    Vi har äntligen kommit loss och börjat ta beslut nu. När vi hade satt datum och bestämt lokal började äntligen min M2B intressera sig på allvar, så nu sitter han och kollar upp grejer och skriver gästlistor för fullt :D Men det känns ändå som att man vill ha någonting som är gjort. Bokat någonting eller köpt någonting även om det är långt kvar...

  • MrsNorell2b

    Jag&Du

    Luuuugn... Jag ska boka efter årsskiftet bara för att vara säker på att ingen snor vår dag. Man kunde inte boka tidigare än så där vi ska gifta oss. De hade ingen kalender än. Om du vet vart så kan du ju alltid ringa och kolla hur pass tidigt du bör vara ute för att vara säker på att få ert datum!

  • June20

    Mysan98 - 12/1-08
    Snart_FruL - 8/3-08
    Jag&Du - 10/5-08
    MrsNyberg2B - 17/5-08
    Brud 2008 - 20/6-08
    Coornet - 8/8-08
    Mithril - 9/8-08
    MsNordqvist - Mitt i vintern eller midsommarafton
    June20 - 8e/9e Aug 2008

    Har hittat en ev festlokal men de hyr bara ut för lör/sön och då funkar inte 8e aug :( :( så kanske blir 9de istl..hmmm ja som tycker de datumet e så kul/käckt! Men hellre få nu ev en "ordentlig" lokal med fint både på utsidan som insidan.

    Var lite viktigt med utseendet eftersom vi inte ska ha så mycket dekorationer på borden o sånt bara fina kandelabrar med ljusmanschetter som har prismor. Lite tema där med kristaller el vad jag ska kalla det...
    *diamant på fingret
    *prismor i kandelabrarna
    *prismor i örhängena
    *prismor som hänger i brudbuketten
    *små kristaller i tiaran.
    Även lite tema på alla "kristallerna" då alla utom dem i tiaran har dropform.

  • June20

    Har inga lokaler el andra ställen som kyrkor(någon som nämnde här ovan) fått kalender för 2008 så dem bokar inte än?????
    Måste vi alla vänta tills 2007? irreterande ja vill boka NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :D ;);)

  • MrsNyberg2B

    Säkert beror det lite på vart man ska vara och hur populärt det stället är, hur lång tid innan man kan boka. Vissa ställen 1,5 år, och andra räcker det med några månader bara... Fast det är klart att det kan kännas lite frustrerande om man redan vet och har bestämt sig, att inte kunna boka..

    Här bara velar vi fram och tillbaka, så det är nog tur för just oss att vi inte måste boka 1,5 år i förväg.. ;)

  • MrsNorell2b

    Vår kyrka hade ingen kalender för 2008 än utan fick det efter nyår. Jag är rätt säker på att det inte är så populärt att gifta sig där. Vi fick ju typ boka i maj -08 om vi ville men då kunde man ju få ta ett annat datum än vad som var tänkt.

    Är lite irriterad idag också... på GSK. Beställde ringar där igår och då kunde vi inte alls få det vi ville ha. Det var omöjligt helt enkelt så idag efter ett litet utbrott från mig så ringde m2b dit och då gick det helt plötsligt hemskt bra! Vi skulle få rätt text och rätt symbol (igår kunde de inte ens göra ett hjärta). Dessutom skulle ringarna vara klara på torsdag och inte 18 oktober som de sa igår trots att de nu fick specialbeställa gravyren. Varför bråka igår då liksom? Äh...less! Oprofessionellt tycker jag!

  • MrsNyberg2B

    Vad skönt att det gick att få till ringarna som ni ville ha dem iaf... Fast jag håller med dig, oproffesionellt är det. Man kanske inte rekommenderar stället i första hand när någon annan frågar..

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!