Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Göteborg med omnejd 2007 nr 5

    Får man lov att haka på?! Om saker och ting går som planerat blir jag fru B den 28/7-07 kl 14.00... Det är massor att planera (fast det vet ni ju alla redan!) och jag har bara börjat med grovplaneringen..... PANIK!

  • MissPhoenix

    Får jag lov att haka på?
    Jag och min blivande man ska gifta oss den 28/7-07 om allt går som det är tänkt. Vi hade massvis planerat och kände att läget var under kontroll tills jag förlorade jobbet. Nu sitter vi med halvpanik och funderar på dels hur det ska gå ihop ekonomiskt och dels om det finns några alternativ. Problemet vi har är lokalen, och utan lokal kan vi inte skicka ut några kort. Vihar bokat kvibergs kantiner och vill helst ha festen där men får nog se oss om efter något annat tyvärr. Men nu när man är ute i sista minuten så är mycket uppbokat. Någon som har något förslag?

  • MissPhoenix

    Lägger till mig:
    070325 Jädissen, Hällsnäs (borgerligt)
    070526 Kärleksfeber, Styrsö kyrka
    070623 Helmina, Hålta kyrka
    070630 Harelis, Eftra kyrka (halland)
    070728 MissPhoenix, Katolska Kyrkan eller St Birgittas kapell (vi har bokat båda och inte kunnat bestämma oss )
    070804 Seal, Angereds gamla kyrka
    070804 Stefans fästmö, Älvsåkers kyrka
    070811 ElenaMaria, S:ta Birgittas kapell
    070818 Pyssetroll, Styrsö kyrka
    070818 Gbg30plus, Askims kyrka
    070825 Sommarbrud07, Lundby g:a Kyrka
    071215 InaHjärtrAdam Angereds gamla kyrka

  • MissPhoenix

    Elenamaria: Tack för tipset! Har ringt det allra flest men ingen har 1) antingen öppet för uthyrning 2) fullbokat.
    Känns lite halvsegt just nu och hopplöst. mitt sista hopp står till majgården på chapmans torg. ska ringa dit nu.

  • MissPhoenix

    Nu har jag hittat en lokal! Hittade ett tips här på sidan om spekeröds bygdegård och ringde dom - ska dit ut och titta ikväll. Det både lät bra och den var ledig på vår dag. Så nu kanske det löser sig ändå och jag kan skicka ut inbjudningskort.

  • MissPhoenix

    Lokalen var kanon- och är bokad. Så nu är det bara att bestämma hur korten ska se ut, vad det ska stå på och om mjag ska göra dom själv eller om jag ska beställa färdiga. Hur har ni andra gjort?

  • MissPhoenix

    brud 070707 - tror t.o.m att det var av dig jag fick tipset - läste att du gav det till någon annan och kollade in den. Vi gifter oss den 28/7.

    Igår satt vi hela kvällen och drog ihop alla lösa trådar, gick igenom vad båda vill ha för dekorationer o inbjudningskort m.m Disskuterade kläder, förväntningar och så ringde vi alla som ska hjälpa till på ett eller ett annat sätt. Så nu är jag lugn!
    Däremot känns det konstigt om än roligt att min blivande man är aktivt. Visst, vi båda har extremt starka viljor och vill bestämma båda två och våra viljor är heeeelt olika - men ändå, han bryr sig och det är skoj.

    Kram så länge

  • MissPhoenix

    Idag var jag och provade kanske min blivande bröllopsklänning och jag kände mig som en strandad val. malplacerad och faktiskt ful och obekväm. Inte en trevlig känsla! Min vision jag haft sen jag var liten om bröllop och så som jag fkatiskt var stämmer inte riktigt överrens. Så för att rensa mina tankar och råda bot på kanske något kilo så blir det ett svettigt pass spinning imorgon. Kram så länge

  • MissPhoenix

    Så blev det med den spinningen. Sonen är hemma och har fått vinterkräkan. Såg en lapp på dagis igår att sjukan härjade och att många var drabbade. igår var det bara 10 barn där av 18 men jag trodde ju inte att det skulle gå så fort.

    Hursomhelst har jag ett dilemma: Jag har 4 riktigt nära vänner och när jag skulle välja tärna så frågade jag först "C", hon sa nej med motiveringen att hon var blyg och det är helt ok. Efter noga övervägande "ratade" jag nummer 2 och drog lott mellan 3an och 4an - Det blev nummer 3 "A" och jag frågade; hon visste inte om hon ville med samma motivering - att hon var blyg. Så jag frågade 4:a "J"och hon ville gärna vara det. Så långt är allt frid och fröjd. Men igår så ringde A och frågade om hon kunde få vara tärna ändå. Hon hade tänkt igenom detta ordentligt och ville gärna vara detta. Men J har ju redan sagt ja. Ska jag ha två? För båda är ju mina bästa vänner? Vad tycker ni?

  • MissPhoenix

    Berättade för A att jag redan har en tärna men gärna har två och då blev hon rätt nöjd också. Så slipper hon vara ensam där framme i kyrkan och ta hand om allt själv. Dessutom ska ju våran son vara näbb och han fullkomligt avgudar J, trots att A är hans gudmor Så J kommer att ha mer ansvar för honom under själva ceremonin och så.
    Dessutom blev J nöjd över att det var två tärnor med - som hon uttryckte det " ifall något händer är det skönt och veta att det finns en till".
    Så nu blir det 2 tärnor.

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 nr 5