Inlägg från: MissPhoenix |Visa alla inlägg
  • MissPhoenix

    Göteborg med omnejd 2007 nr 5

    Någon mer som är ett Martha Stewart freak som jag? Kolla in www.marthastewart.com och klicka på weddings. Det är så att man blir sjuk. Press-stop säljer även hennes MS Weddings...

  • MissPhoenix

    Stefans fästmö: Jag provar fortfarande så det är rätt ok. Tråkigt annars om jag redan hade köpt och inte var nöjd.
    Sonen mår bättre och igår kom jag iväg och fick tränat så jag är nöjd också

    Som det ser ut nu så har jag två tärnor och sonen som näbb. Igår frågade min 12åriga brorsdotter om hon fick vara näbb också och vara med i ceremonin. Vad ska jag hitta på åt henne nu då? Jag vill ju gärna ha med henne - speciellt när hon var så gullig och frågade.

  • MissPhoenix

    Godmorgon allesammans! Nu har vi kommit ännu en bit på vägen då det gäller bröllopet. Disskuterade igår "bröllopsnatten" och fick då svaret av min blivande att han ordnar det som en överaskning till mig. *NYFIKEN* Nu vet jag av erfarenhet att han är väldigt romantisk - bl.a har han ordnat små weekends på hotel gothia i deras sviter och skickat blombud till jobbet m.m Så det blir nog bra. Dessutom bestämde vi att min pappa ska lämna bort mig och att vi - jag och jocke inte ska ses på hela dagen innan bröllopet utan först ses ikyrkan.
    känns som om det äntligen börjar att hända något.

  • MissPhoenix

    Bröllopskonsert?! Vad härligt - det måste man gå på! Någon mer som ska gå?

  • MissPhoenix

    Jag är helt klart sugen på att gå - sambon får nog vara hemma med våran grabb. Men sån Groomzilla som han har blivit så vill han garanterat följa med.

  • MissPhoenix

    Hurra!!!!! Nu har jag varit iväg heeeeela dagen och provat klänningar och hittat tre stycken som jag ska sova på tills imorgon och lägga handpenning på. ÄR sjukt nöjd fortfarande. Dock inte nöjd med bemötandet inne på tonys på vasaplatsen. Någon som köpt/hyrt därifrån?
    Stefans fästmö: Du hade rätt - det fanns tonvis med klänningar.

    Vad duktiga ni är som fått iväg era inbjudningar - vi har inte ens börjat med våra - kanske ska "sätta fart". Kram så länge

  • MissPhoenix

    TezzAmore: Det var tjejen som jobbade - trots att jag sa vilken storlek jag hade envisades hon med att släpa fram mindre - vilket gjorde att jag inte kom i någon nästan och inte direkt kände mig fin. Sen när jag väl hittade en klänning så undrade jag om hon kunde tänka sig att hänga undan den tills imorgon och så skulle jag komma in då och lägga handpenning på den. Hon vägrade trots att hon hade flera stycken. Med motiveringen - vill någon ha den så säljer jag. inte alls speciellt serviceminded.

    När det kommer till slöjor kostar dom rätt mycket att köpa färdiga men är suuuuuper enkla att göra själva. Kostar typ 20kr/m att köpa. Jag jobbar ju egentligen som frisör och brukar sy slöjjor så jag tänkte sy min egna.

  • MissPhoenix

    Stefans fästmö: Nu har jag ju inte tänkt att köpa min utan hyra. Jag har inte kommit på vad jag ska med den till efteråt ännu
    Centifolia: Vi kommer även att skicka till dom även om dom är självklara gäster

    Den ena klänningen som fanns hos johan's var både till salu och uthyrning och var den första jag bara kände så WOW för. Den andra fanns på stället mitt emot tony's vid vasaplatsen. Den var bara till uthyrning och också kanon fin. Jag har inte bestämt mig ännu.

    Tänkte åkt tillbaka idag och provat dom båda igen men jag har nog fått sonens vinterkräksjuka och mår inte bra. Än så länge kräks jag inte men jag mår sjukt illa och har ont i magen så det är väl bara en tidsfråga.

  • MissPhoenix

    Stefans fästmö - min ena tärna är "bara" 1,60 så dom sa likadant till henne. men det var något ställe i mölndal som skulle sy upp en klänning i hennes storlek som hon sen ändå fick hyra. Det är service

    Var grymt sugen att gå på bröllopskonserten i surte imorgon men vi ska ju gifta oss i katolska kyrkan och ska man göra det så måste man gå äktenskapskola. Den börjar ju givetvis imorgon kl 19. Fick för mig att prästen sa något sådant när jag pratade med honom i vintras men han lovade att ringa upp. Detta hade han dock glömt så det var ju en himla tur att jag ringde dit idag. Går man inte äktenskapskolan så får man inte gifta sig.
    Äktenskapskola låter så hårt men är lite som föräldrargruppen när man väntar barn. Vart man kan vända sig när man får problem m.m.

    Mår faktiskt lite bättre - fick i mig lite thé och det gjorde nog susen - förhoppningsvis mer än tillfälligt. Om jag inte visste bättre hade jag nog trott att jag var gravid igen.

  • MissPhoenix

    Godmorgon! Bestämde mig för klänningen nere på vasaplatsens uthyrning och ringde då igår och berättade att jag hade magsjuka och inte kunde komma ner och betala handpenningen till klänningen som jag hängt undan.
    Tala om service när hon sa att hon hänger undan den och bokar den i mitt namn det datumet så kunde jag komma ner och lägga handpenning på den inom en mån. När jag kände mig kry. Jag blev glatt överraskad!

    Idag känner jag mig piggare och tänkte ta en tur till scrapbook och panduro o sånt.
    Även om vi inte gör inbjudningskorten själv så tänkte jag iaf göra placeringskorten och vigselprogrammen. Kram så länge

  • MissPhoenix

    Helmina: vilka fina inbjudningskort! usch - vi har inte ens börjat än - kanska ska ta tag i det....

    Kanske ska förtydliga att det var på Tonys jag fick så himla dålig service. Klänningen jag ska ha är ifrån vasaplatsens uthyrning och det ligger på andra sidan gatan från tonys.

    Format på drottningatan? Vart då? Konstigt -tycker att jag springer i stan jämt men format har jag aldrig sett - help me!

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 nr 5