• Snowsee

    Webcammar...?

    Skulle behöva skriva av mig lite. Tror att jag har upptäckt att min sambo visar sig själv i webcam när jag sover/inte är hemma. Det har hänt ett antal ggr att jag sett att webcammen varit igång och varje gång så är den riktad neråt, mot de mer privata delarna, som jag kan tolka det.... När jag frågat honom vem han cammat med så brukar han svara en kompis namn. Men vet inte om jag tror på det. Vill så gärna tro honom men ngt tar emot. Vet inte heller hur jag ska ta upp den frågan om han r**kar i cam för andra... Känner mig äcklad av det, om det är så men vill samtidigt inte anklaga honom för ngt om det nu inte skulle vara så...

    Vad ska jag göra? Hur ska jag gå till väga? Har någon varit med om samma sak?

  • Svar på tråden Webcammar...?
  • Snowsee

    Joleen:
    Jo, vi har ganska olika dygnsrytm. Jag pluggar och han jobbar skift. Jag vet att det verkar otroligt att han skulle sitta och göra så när jag sover och jag vill ju inte tro att han gör det heller.Han är världens gulligaste.. Kompisen han säger sig camma med är en tjej som jag aldrig träffat. Eller kvinna skulle man kanske säga. De spelar WoW ihop.
    Skulle vilja konfrontera honom om det men vet inte hur ag ska ställa frågan. Vill inte att han ska bli arg och tro att jag snokar. Är också helt emot det. Men ja, jag vet ungefär vilka han har på sin MSN-lista. Saken är den att jag vet att han har visat sig förut, långt innan vi blev tillsammans, men det vet han inte att jag vet.

    Undrar bara varför han gör så om han gör så och vad jag isf har gjort för fel eftersom han inte tycker att jag räcker isf....

  • Snowsee

    Jag skulle vilja plocka bort cammen och gömma undan den men då kommer väl en massa konstiga frågor om varför jag gjort det.
    Vill ju vara stark nog att fråga, men vet inte om jag vill veta svaret ändå...

    Jag älskar honom över allt annat och utan honom tror jag faktiskt inte att jag skulle klara mig...

  • Snowsee

    Pickolina:
    Själklart är det bättre att reda ut det och sätta stopp för det. Och jag hoppas inte att det betyder slutet för oss eftersom vi ganska nyligen förlovat oss. Men jag vet inte riktigt hur jag skulle kunna lita på honom igen.

    Men får ta tag i det när han kommer hem från jobbet i natt. Är väl dumt att sitta här och fundera ut olika scenarion innan man vet hur det är.

  • Snowsee

    Tack alla för alla uppmuntrande ord! Ska försöka hitta orken att ta tag i det i kväll!

  • Snowsee

    Skulle spara dem om jag kunde, men vi har varsin dator med varsin inloggning, så jag kommer inte in på hans användare på hans dator.

    Men som sagt, jag ska ta tag i det i kväll om han är hyffsat pigg när han kommer hem och jag ska se till så att cammen försvinner!

  • Snowsee

    Har inte pratat med honom än, han fick jobba över inatt och kom hem vid 24 isf 23, kändes inte som rätt tidpunkt att ta det då..

  • Snowsee

    Nu är camen bortplockad, frågade om jag fick plocka bort den eftersom jag tycker att den är obehaglig... och det fick jag utan problem. Så jag inbillade mig nog...

Svar på tråden Webcammar...?