• Oms

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    ja nog behöver man lite carbs efter den här uppvisningen - så jag hakar på vickan luncherbjudande!

    Vad blir det? pannakaka? *slickar mig om munnen*

    får se om jag har ngn energi i em för lite mer pompomande - just nu är jag så trött så att jag inte vet vad jag heter...Berit? Stina? Majsan?...hmmm ska tänka på deto återkommer;)

  • Oms

    lagom när man har vaknat till liv så är lunchen över... attans! jaja, jag lyckades äta ändå på ngt sätt - gick som i dvala till matsalen och tog fram kortet för debitering, lassade på en god grönsaker o ungersk gulash på tallriken och lyckades även få med mig en lite tallrik m pannkakor, blåbärssylt o grädde, och sen valde jag pärondricka till maten...

    det var först när jag var tillbaka här som jag insåg - var är vickan?? o Zozo? och var är jag? meeeeeeeeen! nu har jag ju glömt bort att jag skulle till vickan ju´ *suckade o skakade på huvudet och hämtade lite te till rummet*

    så nu sitter jag här... alldeles ensam... hallllå *viskar lite* HAAAAALLLÅÅÅÅÅ *nä jag får skrika iställlet*

    när ska vi pompoma vickan?

  • Oms

    Zozo - for the record.. jag har faktiskt gjort flickflack på riktigt - så det så *sträcker på mig stolt* gammal gymnast som jag e:)

  • Oms

    Goooooo Vickan! * är helt slut men lyckas skutta till lite iaf* o hej o hå nu ska det gå *shit vad tung jag känner mig*

    Múffins - om jag o Zozo hoppar ifrån borden och landar i split, kan du flickflacka förbi lite snyggt då och sen joian oss i splitten??

  • Oms

    godmorgon era galna renoverings människor;);)

    vickan - du vet vad jag tycker om sånt men jag vet o andra sidan vad du tycker om;) så gå på omvisningen m kisande ögon och föreställ hur fiiiiint det kan bli när du väl tagit hand om det!(själv skulle jag velat ha betalt för att gå dit o sen dessutom få gratis renovering)

    idag är jag trött o pigg om vart annat och dessutom så svettades jag hela morgonen till runt efter 9 då jag plötsligt började frysa...helt sjukt! så nu sitter jag här o huttrar i klångärmad tröja + kofta typ!

  • Oms

    nu är jag varm igen! har ätit lunch ute på terassen och guuuud vad skönt det var i solen!!! men jag känner av astman mer än ngnsin samt att jag e lite snuvig så det kan kanske vara en förkylning på G, maken är förkyld för första gången på evigheter så det vore ju inte konstigt

  • Oms

    Vickan - har svarat efter att du ahr lekt detektiv;)

    både Muffinen och Vickan har åkt på hjul i helgen, själv har jag gått o gått o gått så jag e helt slut! men det har varit jättemysigt att långpromenera m maken längs m sthlms vattendrag;)

    idag har jag ätit glass o pizza o allt möjligt, vet inte vad som flög i mig men allt onyttigt som man kan äta kändes som en bra idé tidigare idag... vilket innebär att magen är uppblåst som en ballong just nu;)

    sitte o halvkikar på tvn är trött men ja ont lite överaltl i kroppen och vet att det kommer bli en låååång natt pga det och värmen (har ff balkongdören på vid gavel!)

    på återläsande i morn!

    förresten... var är PELA, MATSKEDSGUMMAN, MRS O o övriga som inehar visat sig på länge... blir ju orolig ju;)

  • Oms

    Godmorgon!

    kul att ha dig tillbaka TUbbies - kanske en promenad i veckan?

    Sis- vafalls? jag vill oxå veta ju * sagt m en mkt trulig röst* vi stöttar dig i nya mat o motionsvanor om du stöttar mig;)

  • Oms

    Själv börjar jag mer o mer likna djuret som jag representerar här inne (flodhäst) men men jag promenerar som en galning så ngn gång ska det väl bli bra!

    hur har helgen varit?

  • Oms

    här blir det ingen jogging inte! ska ni ta livet av mig? *skakar påhuvudet o sätter mig genast ned o vilar*

    nä, jag promenerar och det i hyfsat rask takt så att man blir svettig (iaf när man stannar) tyvärr har jag som sagt ätiti superonyttigt igår så nu får jag jobb alite hårdare för att komma igång igen, men ok då - då börjar man om igen då!

    ja vi flodhästar har det inte lätt;)

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4