• Oms

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    i övrigt är jag såååå stressad av allt!
    *måste klaga lite*

    denna vecka ska vi i byteskedjan ringa till våra värdar och fråga hur det går, vi vill alla så gärna få igenom det här bytet, jag blir så stressad över att inte vet om vi ska flytta om 3 veckor eller ej! jag menar det ska packas o fixas och sen fyller maken 30 samt massor av andra födelsedagar i familjen + att M's syster troligtvis får komma till oss och det då sista maj - sista aug....

    aaaaaaarrrrrrghhhhhhh! blir galen - det är sååå stressande att inte veta hur vi ska göra m födelsedagar o flytt o allt! och sen hur det blir m M's skola. nu har han uppehåll till sista maj då han har delkurs A på 4 veckor, sen e det lov 1 månad och sen fortsätter delkurs B o ch C i höst. Och det på urdumma tider!

    vi planerar ju att resa till Gambia i januari/febr så där och vi behöver få ihop minst 30.000kr till dess... hur ska vi få det om han inte kan jobba i den utsräckningen han behöver bara för att skolan ligger mellan 13-16 varje dag?

    sen finns det lite andra stressfaktorer som jag inte ska gå in på nu men som minst sagt påverkar allt... suck stånk o stön!

    Sådärja, nu har jag gnällt av mig;)

    Sis - tack för mail - du har svar!

  • Oms

    själv har jag gruppmöte mellan 13-16 så jag e INTE laddad... somnar jämt på gruppmöten och så dåligt som jag har sovit de senaste nätterna lär det bli en kamp att hålla sig vaken!

    var tog alla vägen nu då?

  • Oms

    jag skyller på följande faktorer:

    * maken är förkyld... han s n a r k a r !!!
    * det var v a r m t!!
    * låååångpromenad utan stretchning... aj!
    * dottern vaknade och väckte mig 3 ggr o sa att hon inte kunde sova då det var... varmt!

    finns flera förklaringar men det här var ett urval;)

  • Oms

    det är faktiskt första gången som maken är riktigt förkyld sen vi träffades! han har varit febrig och snuvig o hängig ngn dag sådär men nu har han varit dålig sen i tisdagas o det blir värre *nästan lite skadeglad här* konstigt nog så gnäller han ingenting över detta utan går snällt m på promenader och går o jobbar etc. men annars när han e hängig då ligger han på soffan o tycker synd om sig själv, haha

  • Oms

    gaaaaah! inget möte idag! flyttat till torsdag helt plötsligt - vad irriterande!

    men jag firar/tröstar mig m en promenad m Tubbies istället;)

  • Oms

    Tjena tjejer...

    Jag är SJUK! :(:(:(

    feber, snuvig, ont i halsen osv... buhu! så jag är hemma ifrån jobbet idag (maken har en ledig dag så vi har legat i sängen tills nu så sååå farligt jobbigt hr jag det inte;))

    i övrigt mår jag bra;)

    Tack för en übermysig promenad igår Tubbies! det var jättetrevligt och vore jag inte sjuk hade jag föreslagit att vi gått redan idag då det inte regnar:) men men jag får återkomma när jag kryat på mig igen (har inga planer på en lång förkylning alls)

    Hej Pela! kul att se att du kikar in - det är inte nyttigt att tokjobba hela tiden;)

    sitter o kikar på CNN sen igår när jag kom hem ifrån promenaden! Fyy vad hemskt m den galna eleven som sköt så många människor!

    ha en bra dag girls!

  • Oms

    Tubbies! vad kul att maken kom ihåg! hoppas ni åt ngt gott?

  • Oms

    Hej Zozo - vi hade 23 grader i sthlm så det var inte så pjåkigt det heller:)

  • Oms

    Muffins - plugga på du - det är din framtid! ang årsdag så valde vi den dagen som träffades dvs o pratade , dansade o böt nummer. vi blev inte tillsammans förrän 1 månad senare men oandra sidan så träffade vi inga andra och hade båda siktet inställt på att utveckla det här så vi tycker båda att vår årsdag är korrekt. men nu är det mer årsdagn på bröllopet som man firar tror jag, även om vi självklart kommer att göra ngt bara vi på vår "träffasdag" :)

  • Oms

    Man skulle kunna tycka att dottern som nu är 11 skulle ha intresse för Anne och kullagulla mfl böcker - men nej! det där är inte hennes genre! sååå synd jag älskade ju de böckerna och har delar av Anne och alla kullagulla i tryggt förvar i väntan på att dottern ska ändra sig...

    Tubbies - svarta hingsten? now we r talking! den va ju såååå bra! måste läsa den igen och black beauty - ååååh minnen!

    sitter här o tokfryser är hungrig men bli mätt så fort jag äter, är genom täppt i näsan o nyser hela tiden - bli galen!

    vill inte göra ngnting faktiskt - orka inte se på tv eller läsa böcker o maken tycker nog jag e dötråkig (själv springer han upp o ned i tvätstugan)

    Nä, nu ska jag vila lite - han en fotsatt bra dag tjejer!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4