• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    10 augusti är en fredag i världen. Jag jobbar den veckan, men helgen är obokad. Veckan efter, alltså mån 13/8 och framåt, går jag intensivkurs för körkort och är väldig fast i hålan.

  • viktualia

    jasså... hi hi hi....

    har inte så mycket att säga mer än att jag tror att jag tänker utnyttja det vackra vädret och ge mig ut på en cykeltur nu. jag jobbar ju hemifrån (kom hem från bortre civilisationen (dvs Hofors) ) vid lunch. Det känns mer naturligt att jobba ikväll än nu och jag behöver lite motion (har ätit för många kalorier redan idag.... ) för att få äta nåt mer.

    så *vinkevink* nu drar Vickan ut i solen!

  • viktualia

    Nu har jag cyklat 16 km på en timme, vilket betyder att jag bränt 470 kcal! Najs! Busdagen i lördags innebar ju överkonsumtion av mat... ajabaja.. men gott var det!!!

    Zozo - känn ingen press... men lördagen den 11/8 vill jag sammanstråla med Stubben, Omsan och dig och alla övriga trådisar som kan ses! *fnissar och hoppas*

  • viktualia

    Majsan skulle nog gifta sig nån gång i sommar. Snartis och FruLlan har nog tillräckligt med att hänga i granntråden. Nenne saknar jag här också! Jessie var det ett tag sedan jag babblade med.. hm..

  • viktualia

    Nationaldag eller inte! Vickan jobbar, men hemifrån och nu är jag hemma i hålan för den som känner sig förvirrad av alla mina resor.

    Vissa morgnar vaknar jag till lite och tror att jag är i ett visst sovrum, tills jag upptäcker att jag är nån annanstans... Det är rörigt med mycket resande. Fredag - tisdag sov jag varje natt i en ny säng och sånt kan göra vem som helst snurrig!!

  • viktualia

    Sis!! är du vaken?!?!

    in med dig på msn så man får pladdra lite! *fnissar förhoppningsfullt*

  • viktualia

    trevligt värre!

    dags att öppna några jobbdokument och se lite seriös ut.... *fniss*

  • viktualia

    Zozo - hm... jaaa han behöver nog parkeras på nåt lämpligt "dagis" för vi kan nog vara lite farliga!! *fnissar*

    Här är det också sommarvärme, men än så länge är det en bra bit till 28 grader... men kom igen i eftermiddag, när solen lyser rakt i vår södervända lägenhet... DÅ blir det varmt och dags för bordsfläkten!

  • viktualia

    Anne - skönt med ledig dag och det måste vara mysigt att dumsurfa från hemmasoffan!

    Själv har jag just fått fart på stereon och försöker jobba till Louis Armstrongs jazziga toner. Hittills går det jättebra!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4