• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Magnetpappret som jag beställt kom igår! *tjohoo* Nu kan jag göra egna coola magneter!

  • TezzAmore

    MissPhoenix: Hur hår det? *fniss* Är det mycket att göra annars då?

  • TezzAmore

    Bauti: Min sambo har en landningsbana! Iaf. enligt bestmannens ungar! Hahahaha!

  • TezzAmore

    Nides: Hahahaha! Jag älskar den scenen! Hur kul som helst på ett bröllop!

  • TezzAmore

    Självklart har internet lagt av på maten jobbet. :( har sån BTabstinens! Snodde sambons 3g mobil. Tur att vi ska träffas ikväll! Slutar om 20min. Önskar er som inte följer me ikväll en trevlig helg! Ni andra, ses snart! Kramar!

  • TezzAmore

    Addiz: Tråkigt med Boman, hoppas han mår bra och inte blir rädd för andra hundar!

    Carma: Det är bara att leta vidare och inte ge upp! Jag hänger också gärna med som klädletare åt dig nån gång!

    Nickes/Linum: Apropå detta med ÖRONhänge. Kan ju meddela damerna att innan jag flyttade till Göteborg sa jag faktiskt ÖRONhänge. Det härstammar från min f.d. hallänska och skånska dialekt. Min pappa (som är från Osbytrakten) säger också ÖRONhänge. Jag bytte ut ordet när jag flyttade till GBG trakten, för många människor påpekade detta, det blev görjobbigt tillslut! Ni skulle hört mig säga porsche... hhahahaha! Förr hade jag lätt göteborgs dialekt och så sa jag porsche med sch-ljudet långt bak i halsen, idag säger jag som alla andra! Jag förr för grupptrycket! HAhahaha!

  • TezzAmore

    Fröken Malm: Chia är den enda affären i GBG som har ett stort utbud för mig och mina boobs. Har handlat mängder där! Gillar det också att man får sina uppgifter om strl. mm. uppskriva på ett kort så nästa gång man kommer dit så plockar de bara fram det! Fast nu var det 2 år sedan jag var där så jag vet inte om de gör på samma sätt idag! De skulle stänga stället och flytta till USA för 2 år sen, köpte allt som fanns! Hahaha! Men så köpte en kund upp stället och har forts. driva det....

    Jag håller iaf. med dig! De är grymma på underkläder, även om de är lite dyrare. Fast då får man tänka på att det är bättre kvalité på en CHIA bh än en "billig" på tex. H&M....

  • TezzAmore

    Lykke: Jag hitta tyvärr inte det där pappret med annonsen om Lotuslyktan... tänkte att jag lagt den i högen som skulle gå till återvinningen så jag letade igenom hela den i helgen, men där fanns den inte heller... tyvärr! Vet inte om jag slängt den i den vanliga sopkorgen... i värsta fall får du beställa på nätet...

    Förresten, har glömt bort att tacka för påskhararna! De var mycket uppskattade!

  • TezzAmore

    Åh, grattis Linum!

    *sjunger*

    "jaaaa mååå hon leeeeva, jaaaa mååå hon leeeeva, jaaaa, mååå hon leeeeva uti hundrade ååååår, javisst ska hon leeeva, javisst ska hon leeeva, javisst ska hon leva uti huuuuundradeeee ååååååår!!"

  • TezzAmore

    Nides: Du försökte dissa mitt ögongodis Danny i fredags och säga att jag suktar efter lammkött, men då gör du det me! Danny och Måns är nämligen lika gamla, hahahaha!

    På lördagskvällen blev en flaska bubbel uppdrucket och en massa kort gjorda! Inte helt färdiga, men nästan! Vi ska bara bestämma oss för vad som ska stå i inbjudan. Nån som lite tips?

    "Välkommna på bröllop! Ni är inbjudna..."
    "Härmed inbjudes ni att närvara..."
    "Vi gifter oss! Välkommna att fira..."
    Jätteklurigt!

    Det var riktigt kul och mysigt att pyssla en hel kväll! Sambon tyckte att det var så kul att skapa så hans fantasi flödade för fullt! Han tom. gjorde ett festprogram, så nu vet vi hur det ska se ut! Ni får se kort så fort vi är klara med allt!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3