• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    En av killarna på verkstan kom förbi nu och frågade mig efter telefonnummer till nån vårdcentral. Sedan plockade han fram en snusdosa, tog av locket och däri låg ett blodigt finger!!!!!!

    Hahahahaha! Nu var det ju ett skämt! Han hade gjort ett hål i botten på snusdosan, stoppat in tummen och sen hade han sprutat ketchup runt om! Hahahahaha! Såg ganska läbbigt ut.... hehehe!

  • TezzAmore

    Fröken Malm: Jag gillar inte whisky, men försöker "lära" mig. Tycker om tex. Irish Coffe, men då ska det vara en mild irlänsk whiskey (tex. Tullamore Dew) i... En sort som sambon knappt får dricka för mig är Laphroig. Luktar ju tjära i hela lägenheten när han dricker den! *urk*

  • TezzAmore

    Malm: Thé med massa "honing!!

  • TezzAmore

    lykke07: Du e en klok kvinna!

  • TezzAmore

    *vinkar till Malm* Hoppas förkylningen går över snart! *krama*

  • TezzAmore

    Halloj tjejer!

    Hoppas allt är bra med er! Surfar förbi här lite i förbifarten, har mängder att göra på jobbet idag!

    Carma och bauti: Hoppas era gräsmattor tar sig nu när det regnat en skvätt! Själv kände jag bara en klump i magen, jag kommer nog antagligen också börja att gödsla mattor nästa år, eftersom vi "väntar hus"! Så mycket att göra!

    Addiz: *sjunger* "Congratulations, and celebrations..." GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

  • TezzAmore

    Carma07: Har hört det från en del! Fast just nu ser jag bara en massa jobb framför mig. Som att bygga uteplatsen, lägga stenar på parkeringen osv osv...

    Jag kan inte låta bli att tänka att köpa hus måste vara som att skaffa barn. När jag pratar med kompisar som har barn och de bara suckar, frustar och stressar omkring, så kan jag inte förstå att det skulle vara nått positivt att skaffa barn. Men alla som har barn säger att det är så underbart! Många som jag pratat med som har hus har sagt att det är så mycket jobb, måste målas, byggas, grävas osv. osv. men så säger de efter en stund att det är så underbart! Man kan nog inte riktigt förstå det underbara i det förräns man sitter där! Hehehe!

  • TezzAmore

    Addiz: Nyfiken, vad menar du me att Lykke fick 1700?

    Miss P: Hoppas att det löser sig med er planering och att ni inte behöver skjuta på det allt för länge. Självklart ska du forts. hänga här med oss!

  • TezzAmore

    Addiz: Okey! Jag brukar inte kika på det där med inläggsnummrena!

    Ha det så gott ikväll, pöss och kram till er alla!

  • TezzAmore

    God morgon tjejer!

    Miss P: Hoppas lilleman tillfrisknar snart!

    Nickes: Ja, fika hos dig låter trevligt!

    Lykke: Vilket fint stativ! Perfekt att ha bordsplaceringen på.

    Addiz: Vi pratade ju om USA i fredags... Hur är det att hyra bil på plats?

    Har ni tänkt på om ni ska köpa nån liten present till tärna, bestman och toastmaster? Pratade med sambon om det igår och vet ni vad han sa? "Hur ska BT tjejerna göra?" *skratt* Jag tror att även han uppskattar er och era tankar och idéer på nått sätt!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3