• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Lykke: Den sista bilden på mig, den tycker jag du kan ta bort... snacka om att se mongo ut!!! *hjälp!*

  • TezzAmore

    Fredag: Va är din mail? Du är inte med på maillistan!

  • TezzAmore

    Fredag: Då kan vi bilda klubb! *fnissar* Gillade inte min heller!

    Att jag terrar dig ang. din mail är för att vi pratade om festpgrogram igår... jag har några som jag kan maila över till dig om du vill!

  • TezzAmore

    Freda: Då mailar jag dig strax! Får jag lägga till dig i vår maillista?

  • TezzAmore

    Va faen ska jag göra med en idotkollega? Vi delar skrivare och han envisas med att plocka ur det jag skrivit ut från skrivaren och lägga det framför faxen! Jag har bett honom snällt (för länge sen) att låta mina grejer ligga kvar, men det ville han inte... han tyckte att jag skulle hämta efter varje papper jag skrivit ut. Det är så töntigt! Jag kanske får nått emellan och kan inte hämta pappret meddetsamma... Det slutade med att vi grälade och jag "tackade" honom hjälpen! Igår skrev jag ut ett festprogram, så ringde det och jag fastnade i det samtalet en stund. Sedan när jag var klar och skulle hämta mina papper hade han lagt det (med sidan upp) vid faxen där det typ rör sig mängde med folk! Hallå eller! Det var privata grejer! Va faen gör det honom om det ligger några papper i skrivaren ett par minuter? Jä*la idiot!!!!!! Han har tom. gått och pratat med chefen om att han vill ha en egen skrivare, vilket medfört att jag "blivit" inkallad till chefen. Jag förklarade att det var så himla töntigt! Det gällde ju bara en skrivare för fasen! Barn dör av svält och folk blir mördade varje dag och så kan han lägga energi på att klaga på att jag inte hämtar mina papper ur skrivaren???? Skrivaren som dessutom tillhör företaget!!!!

    Åhhhhhh..... Tack för att jag fick skriva av mig litegrann... säkert massa stavfel, orkar inte läsa igenom det för då blir jag arg igen...

  • TezzAmore

    lykke07: Har tänkt på det me, men det finns inte plats där...

  • TezzAmore

    lykke: Gillar ditt förslag med patronen! *fniss*

    Freda: Jag har själv sjunkit till hans nivå nån gång och lagt hans papper vid faxen bara för att jävlas... Det känns gott för stunden! Hehehe! Bara synd att det aldrig tar slut... Vet inte riktigt vad jag ska göra... (mailar dig nu!)

  • TezzAmore

    Fredag: Varsågod! Alltid kul att kunna hjälpa till!

  • TezzAmore

    Malm: Säg bara till så kommer Commander Weddingtroup och rycker ut mot de sura tanterna!

    Ha en trevlig kväll tjejer!

    *vinkar till Nickes och Carma* Arbeta inte ihjäl er nu va! Kraaaaaaaam!

  • TezzAmore

    God morgon!

    Hej Nides! *vinkar* Kul att du hinner hänga här en stund!

    Igår skrev jag ut våra kylskåpsmagneter! Det blev superbra!! Tar med mig korten och allt annat på nästa träff! Ja, om jag nånsin blir klar... hehehe!

    Idag håller de på att slamsuga vissa delar ute på verkstan. Det luktar svavel, bensin, disel och gummi här inne på kontoret idag!!! *blääää* Jag som är lite känslig för starka dofter, har varit här i 20 min. och börjar redan få huvudvärk... det är verkligen en fruktansvärd lukt! Hoppas de blir klara snart...

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3