• Ab fab

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    ÅH BAUTI-ett sådant rabarberfat vill jag ha. De är så himla tuffa.

    På plats i Madrid. Urcoolt hotell. Jättemysiga kvarter, pilsner o tapas som lunch, nu skall jag börja jobba lite

  • Ab fab

    jag har varit på kanontrevlig whiskyprovning på Highlands. Ligger brevid Linnégatan. Hur mysig som helst

  • Ab fab

    Nej har David o co konkat. Så synd, jag gillade verkligen Highlands.

    Tack Addiz för länken, men jag svarade för en tid sen på ett liknande anrop o sen sa de inget mer. Blir lite putt när man svarar o sen inte ens tack.

    Sista dagen på konferensen idag. Vi slutar vid lunch o sen skall här shoppas. Det har varit jättebra men det skall bli skönt att vara själv ett tag.

  • Ab fab

    Hej på er. Nu är konferensen över och jag har tillbringat eftermiddagen med att gå runt centrala Madri. Fika på Plaza Mayor, tittat på slottet och vackra parker. Jag gick vilse lite grans så jag fick en dos av de lokala fnasken också. Jösses vilka skor de hade- vilka klackar...

    Det blev lite shoppat. handbroderade näsdukar till mig o mamma. Ja om vi hade tänkt att lipa lite på bröllopet. Sen blev det skor... Det finns en otrolig mängs skor här. Fantastiska vackra skor med ohyggliga klackar. 10 cm klack är lågt... De jag köpte var guldfärgade i sk Orsay-modell med lite lägre klackar. De kommer passa perfekt till bröllopet. Vi får se om det inte kan bli ett par till i morgon men det är mycket svart och guld här. En stilla drink på ett mysigt torg i närheten av hotellet avslutade shoppingrundan. Nu slappar jag lite på hotellet innan en tapasrunda om en stund. Jo förresten - en jättesöt aftonväska blev det också. Det skall bli 16 års present till plastdottern. Ursöt.

    Linum - vart bär det av?
    Carma- i mina tankar och orelígiösa böner.

    I morgon åker jag hem.

  • Ab fab

    Åh så härligt Linum. Hoppas ni får det bra.

    Grattis Bauti- hoppas kvällen blev romantisk o mysig

  • Ab fab

    Idag har det blivit shopping Lämnade igen skorna från igår men köpte å andra sidan två par nya. Hittade ett par till men de som fanns var förs tora. ovanligt här. Alla verkar ha pygméfötter...Jag har aldrig sett så många skoaffärer någonsin, tom jag tröttnade efter ett tag... Det är inte lätt annars.

    Handlat tyg till klänningen. Hittade ett underbart brunt sidentyg som det skall sys av. Nu gäller det bara att hitta sömmerska men det skall nog ordna sig. De tog fel betalt så allt som allt kostade det EUR 15. O jag kan inte så mycket spanska så jg kunde rätt till

    Tjejer- ni kan få låna min blivande. Han älskar att titta på sport o det gör inte jag om man säger så....

  • Ab fab

    Hej på er
    Idag har det varit en lugn o skön dag.

    Jag flög från Madrid vid femtiden igår och efter ett kaotiskt stop i Amsterdam landade jag vid tiotiden. Schiphol är stort, rörigt o har dålig info. Hann inte med någon mat, det serverades chips på planet (har noterat när någon annan betalar för ens resa skall man flga business*s*) Te och macka och tidningar på trappen när jag kom hem. Så skönt.

    En lång och slö morgon. God frukost och söndagsskolan på radion (jättekul frågesport som tyvärr tar slut nästa vecka) Sen packade vi utflyktskorgen men oliver, rosévin och skinka från Spanien. Vi åkte till Näset, en liten badplats som heter Hammar. Söndagstidningar och sol. Och faktiskt lite bröllopsplanering. vi synkade program- och schemaidéer - det kändes bra. Har hittat en kanonidé till bordsdekoration i en spansk heminredningstidning jag hittade. Jag visar den gärna när vi ses.

    Sen blev det hem till mamma för att skruva upp rullgardiner, toapappershållare och en bokhylla. Hon blev jätteglad och vi passade på att fika. Ett stopp på Allum för veckohandling o sen hem för middag och allmänt slappande.

    Jag är så nöjd över skor o tyg till bröllopet. O övrig shopping. Så länge sedan jag tyckte det var kul att shoppa. Gillade mitt fynd- rosa skor för 6 euro.... me likie

    I morgon skall jag jobba, tisdag har jag tagit ledig... eller har sagt jag skall jobba hemmifrån.. sak samma alltså Mama Mia på torsdag, födelsedagsfirande för tonåringarna fredag o lördag. På söndag spelar SYmfoniorkestern i Slottskogen. Är det bra väder brukar det vara alldeles underbart.

  • Ab fab

    God morgon Addiz. Så skönt med semester. Skall ni vara hemma eller åka bort?

    Jag har haft min första officiella bröllopsdröm. Det kändes inte som en mardröm utan jag blev med uppgiven. Jag drömde att jag vaknade dan efter bröllopet och kom på att jag glömt gå till frisören och make-upartisten. Jag hade två vigselringar, jag visste inte var jag hade fått den andra ifrån....

  • Ab fab

    Hej Carma. Hoppas du kan smita lite grann så du kan kolla in här.

    Nervöst att inbjudningarna är ute. Ingen har svarat på vår ännu... börjar snart morra

  • Ab fab

    Addiz låter härligt med Åre så här års

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3