• Ab fab

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Linum är väl tillbaka nästa vecka.
    Hur skall vi göra med grillfest?

    Nides- låter som en perfekt dag.

  • Ab fab

    070727 är väl helt ok. då har ju gästerna en månad eller lite mer att svara

  • Ab fab

    Jag har också varit på lunch. En anställd har haft föredrag om sin seglats på Götheborg. Jättemysigt.

    jag har OSA 070701 o inte ett svar ännu... suuuuuck

  • Ab fab

    ca 90. den har varit ute i 2,5 vecka så jag tycker det borde ramla in ett o annat svar. Jag tycker ju att om man vet så OSA:ar man med vändade post men det känns som jag är ensam om det

  • Ab fab

    inte ens min svärmor- etikettsoraklet- har svarat... hmmmm.....

  • Ab fab

    Kolla in svart brud- hon brukar ha massor av tips och idéer och bilder.
    www.gamman.se/

    jag hittade vad vi skall ha in spansk inredningstidning. man binder bambupinnar i ett rutnät, men jag inser att det inte går att förstå- jag skall nog ta en o annan bild o visa istället Sen skall vi bara ha vita dukar, vita servetter. Möjligtvis egna servetthållare men de som krogen har är snygga

  • Ab fab

    jag tror att vi har kvar malma program. om jag kommer ihåg fixar jag i morgon men påminn mig gärna

  • Ab fab

    Sköt om er i helgen. Mycket sol hoppas jag. Jag skall sitta kvar ett par timmar. Skall äta middag vid 2030 o hittar ingen som vill gå på AW före det. Synd.

  • Ab fab

    Hej på er. Det var en bra dag igår. Varm o skönt

    Snart ligger mail- jag scannade Malms vigselprogram

  • Ab fab

    God moron på er alla gamla o nya

    jag har chockerat min gamla kropp genom att gå upp 0520 (bonusson skulle jobba första dagen på sommarjobbet på Volvo o hittade inte arbetskläder. Vad har jag sagt om att planera *s*) så jag var på jobbet redan 0625. Hoppl, så det kan gå.

    Det har varit en bra helg- i fredags hann jag med en AW på Palace innan det blev middag på SOHO. Lördags firades fördelsdagar med champagne och varierande grad av skönsång. En dag i trädgården med ogräsrens, omplantering och allmänt fix. Kvällen avslutades med grannmiddag-. rosévin och grekisk mat i solnedgången. Hur skönt som helst.

    Igår blev det en hink på golfbanan, sen symfoniorkestern i Slottskogen. massor av folk, bästa väninnorna och rulltårta med rabarberfyllning. Det blev städning städning och jobb (Söker fortfarande desperat hotell tills i kväll och framför allt i morgon). Städade lite extra om det blir så att kollegorna får bo hemma hos mig istället.

    Lagade god middag. Kycklingfile fylld med inlagd paprika och chorizo, sallad (med paprika, oliver, majs, tomater)och resterna på tzatziki. Det var inte dumt alls.

    Veckan består av mest jobb. Konferens tisdag och onsdag. Liseberg på tisdag. jag måste, måste, måste ringa sömmerskan om klänning och på torsdag skall jag ju till silversmeden. rapporter kommer om hur smyckena ser ut och om Lykke bara är fattigare eller fattigare och lyckligare

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3