• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Addiz: Kyrkan ligger här!

    www.hitta.se/LargeMap.aspx&cx=1269438&cy=6411252&PointX=1269438&PointY=6411252&referrer=ViewDetailsPlace.aspx&var=tuve%20kyrkv%E4g&wflWhite=1a1b&wflPink=4a&SearchType=4&StreetNumberId=102325333&name=Tuve%20Kyrkväg%20102&weather=false&showTraffic=false

    Hoppas länken funkar! Sök annars på www.hitta.se efter Tuve kyrkväg i Göteborg. Då kommer du granne med kyrkan!

  • TezzAmore

    Nickes: Kul att se dig här! *vinkar* Hur har det gått med kläderna då? *fniss* Vi tjejer alltså...

  • TezzAmore

    *vinkar tillbaka till Addiz*

  • TezzAmore

    Nickes: Velar åxå med kläderna... Ja,ja! Det blir nog bra! Jag menar, vi kommer ju itne att vara utomhus så mycket ändå!

  • TezzAmore

    Hej tjejer!

    Gud va fint det var igår! Gick omkring och kände mig nervös (bara tre mån kvar!!!) och lycklig hela kvällen sen! Här har man följt Malm i hela planeringen och plötsligt var det dax! Underbart!! Tror att det blev lite pirrigare för mig med, eftersom vår kyrka också är liten och att vi ska ha festen på samma ställe... vi var ute och åkte i fredags och passade på att åka förbi SH för att se hur det såg ut! Sambon sa efteråt att han blev nervös! Det var som att han först då fattade att vi verkligen ska gifta oss!!!

    Carma: Jag hoppas att du mår lite bättre idag! Jag tog en hel del kort, många blev tyvärr suddiga, men ett par blev bra!

    Tror ni att Malm har nått emot att jag lägger upp ett par stycken på bloggen?

    Neda: F´låt att jag inte hade klänning på mig!!! Fem minuter innan jag skulle gå kände jag bara sån ångest!!! Klänningen var INTE rätt!! Men du var verkligen superfin i din! *fjäska* Hoppas du inte blev arg på mig?

    Många kramar till er alla från kortpysselverkstan! (Nästan klar!! *yay*)

  • TezzAmore

    Lykke: Förresten, bra skrivet i kortet!

  • TezzAmore

    Nickes: Så det var inte bara jag som tänkte bröllop igår... hehehe!

    Ja, malm och henns man (hihi) är på hooneymoon nu!

    Carma: Ja, jag köpte bred (superbra) tejp i rulle hos Kortmakaren. Kostar 45 kr för 5 meter!

    Va tror ni, är det ok att jag lägger upp några bilder på bloggen? *funderar*

  • TezzAmore

    Nickes: Svårt det där med bordsplaceringen, du får göra några testkort och se vad som blir snyggast!

    Ang. tiden. Malm´s bröllop var ju klockan 16:00. Vet du vilken tid hon var hos frissan? Klockan 07:00!!! De var klara där vid 12:00! Jag pratade med min frissa och hon trodde att det skulle ta tre till fyra timmar för mig. Så jag tycker nog också att 2 timmar låter lite kort!

  • TezzAmore

    Nickes: Jag har bokat på ett ställe vid Vasaplatsen. Har bara klippt mig där en gång, men hon verkade duktig och trevlig!

    Carma och ni andra: Bloggen är uppdaterad! Jag tog mig friheten! Fast vi behöver kanske berätta om bloggen för alla möjliga... hehehe, så det blir lite privat!

  • TezzAmore

    God morgon tjejer!

    Då var man tebax på jobbet igen, efter en helg full med bröllopsplaner! Jobbar 7 till 17 hela veckan... *Suck* Trist! Känns som att man landar litegrann nu efter helgens bravader. I fredags var det middag med toastmasters, massa bröllopsprat. I lördags Malms bröllop, ännu mer bröllopsprat. Söndag, kortmakeri hela dagen, ytterligare lite bröllopsprat!! Shit, va tomt det kommer att bli när detta är över!! Man kommer ju inte ha nått vettigt att säga folk!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3