• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Fredag: Du är för rolig! *fniss*

    Men jag håller med dig, jag längtar också!!!!

  • TezzAmore

    Nu glömmer ni inte bort att det är fikadate på måndag nästa vecka! *yay*

    Var ska vi vara nånstans? Det behövs ett ställe där 12 bröllopsplaneringssugna tjejer får plats! *funderar*

  • TezzAmore

    Freda: Jag kommer inte ihåg, var det kanske Prag? De hade ju bokat en resa först, men så konkade ju Fly Me så de fick boka om till nån annan destination. Fast det var nånstans i europa!

    Ang. fika, istället för att lägga 100 kr på en torr macka, kan vi väl lägga en hundrapalapp på detta stället??

    www.micasabar.se/

  • TezzAmore

    Freda: Håller med om att man fått en verklighetskänsla efter bröllopet! Det kändes som en väckarklocka!!! Gick omkring på små moln resten av helgen...

  • TezzAmore

    Näst ut är Nickes den 7 juli i samma kyrka som Malm! *gör vågen*

  • TezzAmore

    Freda: Jag har varit där en gång tidigare! Mysigt ställe, en trappa ner. Ok priser och liksom inget fancy! Tänkte bara slippa den där vanliga mackan på Café för samma pris! Va tycks?

  • TezzAmore

    Freda: Håller med, vädergudarna var verkligen snälla i lördags! Att det blev så himla fint väder... *suckar drömmande* Tänkte på henne hela kvällen... "åh, nu äter de nog tårta", "åh, nu dansar de nog vals".... Hon var helt i extas när jag hämtade dom i stan! *fniss* Kan tänka mig att man blir helt överväldigad... jag blev ju det nästan bara av att titta på!

  • TezzAmore

    I fredags lämnade vi över det första inbjudningskortet! *pirr* (visserligen bara till våra toastmastrar!) Satt och gjorde klart alla korten igår, nu är det bara kuverten kvar!

  • TezzAmore

    Freda: Både sambon och jag pratade nästan bara bröllop efter vigseln i lördags, och då var inte ens sambon med! Hehe! Fast jag visade korten så fort jag kom hem och så fick han ju sett feslokalen på fredagen när vi åkte förbi, så det gick nog upp för honom vad vi ska göra!

    Hur gör ni med dansen? Ska ni dansa nån vals? Jag tänkte försöka leta upp en dansskola i stan och ta några lektioner, fast inte i nån tradiotinell wienervals utan bara så att man vet hur man ska dansa....

    Puman: När var det dax för dig?

  • TezzAmore

    *gapskratt* "feslokalen" hahahahaa!

    Skrev lite fel där... *fniss*

    Verkar bara vara vi här idag... Var är de andra tjejerna? *letar under musmattan*

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3