Inlägg från: stjärngudinnan |Visa alla inlägg
  • stjärngudinnan

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Norrsken: Som en tröst kan jag säga att det ösregnade på min systers bröllop i midsommar men att det var lika vackert och stämningsfullt ändå. Det enda de tyckte var lite tråkigt var att de inte kunde ta så mycket kort ute. Kyrkan var jättefin! Ser ut att vara en landsortskyrka? "Vår" kyrka ligger också på en höjd med fantastisk utsikt och precis bredvid en herrgård. Har du hunnit boka kyrkan än?

  • stjärngudinnan

    Hej tjejer!! Har inte hunnit kika in här på ett par dagar. Dagen före min sambos 30-årsdag skrämde svärmor halvt ihjäl oss. Hon fick en blodpropp och har legat på sjukhus några dagar. Allt gick bra, tack och lov!! Men det var hemskt att väckas av telefonen mitt i natten och få höra att hon åkt in med ambulans. Det var bara att sätta sig i bilen och köra 20 mil till sjukhuset.

  • stjärngudinnan

    Norrsken: Ja, det är skönt att allt gick bra! Nej, det är inte så dyrt med tanke på allt som ingår. Den fotograf vi funderar på kostar 3500:- för 2 timmars fotografering och tolv eller femton bilder ( kommer inte ihåg) + album. Vi har nog tänkt anlita någon som kan filma vigseln istället, för nästa nivå efter den vi har tänkt välja var en heldagsfotografering för 10 000:- och det känns väl saftigt! Dessutom har min far bra kameror och är duktig amatörftograf, så han får ta lite gruppfoton osv

  • stjärngudinnan

    Norrsken: Snart exakt ett år kvar för oss nu, på torsdag. Hur ska vi fira detta?

  • stjärngudinnan

    Norrsken: Ja, eftersom vi troligtvis får besk i helgen, får väl jag och min M2B fira genom städa

    Vad har ni för ungefärlig budget och gästantal, tjejer? Tycker det är svårt att beräkna kostnaderna..

  • stjärngudinnan

    Jag har tänkt ha vita kallor och så något grönt, har inte riktigt bestämt formen på buketten ännu men vet i alla fall att jag ska ha kallor..

    Ina: Pioner är jättefint i buketten, hade min syster på sitt bröllop.

  • stjärngudinnan

    Nu har vi preliminärbokat fotograf, ska träffa henne och titta på bilder i början av augusti och sedan bestämma oss helt! Man betalar det billigaste paketpriset 2500:- nu och då kan man bestämma sig efteråt om man vill lägga till pengar för att få ett större paket osv. Hon var jättetrevlig, bådar gott!

  • stjärngudinnan

    Har precis satt in lite pengar på vårt bröllopskonto, börjar ju bli en slant nu. Det kliar nästan i fingrarna när det är så trist väder ute. Man kanske skulle ta en resa istället! Hur fiansierar ni ert bröllop? Månadssparar ni och isf hur mycket? Om ni nu vill dela med er av detta.. Jag kan börja, just nu sparar vi ca 4000kr i månaden.

    Waersta: Låter som ett riktigt bra upplägg!

    Bed of roses: Ja, det var lite knepigt sagt!

  • stjärngudinnan

    Norrsken: Har ni betsämt er för lokal ännu? Vilken blir det isf?

  • stjärngudinnan

    fitforfight: Välkommen!!

    Norrsken: Har du några bilder på lokalen?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6