Inlägg från: stjärngudinnan |Visa alla inlägg
  • stjärngudinnan

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Hej tjejer! Äntligen helg!! Har ni något förslag på god mat till fredagsmyset? Känner mig idéfattig!

  • stjärngudinnan

    Ibland blir jag tokig på alla krav man har på sig själv! Man ska vara en bra flickvän, dotter, syster, kollega, vän. Man ska prestera bra på sitt jobb. Man ska vara snygg, vältränad, laga bra och nyttig mat, ha det snyggt och fint hemma osv osv Förlåt mitt gnällande, har bara en sådan dag idag, känner mig utmattad av allt!

  • stjärngudinnan

    Norrsken: Jag älskade mönstret på er tapet i hallen! Jättefint!

    madlin: Här fick min sambo gå upp klockan åtta med katterna för att jag skulle få sova lite till idag. Vår ena misse ville inte låta mig få sova inatt. Hon buffade på mig, slickade mig i ansiktet, jamade och trampade runt på mig.. Vet inte varför hon var så orolig. Katter är undrebara men ibland känns det som att ha småbarn när man har katt

  • stjärngudinnan

    Tjohoo. Nu känns alltid mycket bättre efter att ha varit ute och sprungit en runda. Man får lite perspektiv på saker i ting när man svettas och flåsar runt i skogen

    Norrsken: Jättefin lägenhet. Jag gillade sättet ni hade tapetserat på i köket. Snyggt! Å du tog bättre kort än mäklaren.

    Madlin: Grattis, då är det snart dags för dig ju!

    Ina: Det testet vågar jag inte göra, är väl säkert 60 år eller ngt

  • stjärngudinnan

    Norrsken: Vad härligt det låter. Vi ska på födelsedagsfest i kväll. Jag hoppas någon vill ha på schlagern i bakgrunden

  • stjärngudinnan

    Madlin: Ja, det kändes bra att springa lite. Har inte rört på mig på länge och vill man vara i form till provningen av bröllopsklänningen så får man väl börja nu

    Norrsken: Det förstår jag.. men det brukar vara bra att få längta efter varann lite

  • stjärngudinnan

    Godmorgon! Nyss uppstigen efter en låååång sovmorgon. Jag ska aldrig mer dricka rödvin under en hel fest, blev så otroligt seg och tung i huvudet och ändå drack jag inte så mycket! Ska försöka få iväg sambon och köpa cola, perfekt dagen efter!!

    Norrsken: Du som har koll på det mesta När kommer nästa svenska bröllopstidning? Bröllopsguiden kom i slutet på augusti såg jag, men de andra?

  • stjärngudinnan

    Norrsken: Ja, det var riktigt trevligt! Vi gick aldrig ut utan satt hemma hos vår kompis hela kvällen allihopa. Klockan sprang iväg och vi var väl hemma vid halv tre tror jag. Åh, vad bra. Jag har lite bröllopstidningsabstinens nu! Om man ska köpa utländska tidningar, vilka ska man då köpa?

    Vad ska du göra idag då? Kommer Lasse hem ikväll eller?

  • stjärngudinnan

    Tidningarna amelia brud och cosmopolitan brud, kommer de bara ut en gång per år eller?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6