Inlägg från: InaHjärtarAdam |Visa alla inlägg
  • InaHjärtarAdam

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    luckymon:
    välkommen:)

    japp, så var man uppe i tid en söndag. ska strax gå iväg och jobba. slutar halv nio på morgonen imorgon så det blir ett rätt långt pass... får hoppas att det är lika kul som vanligt iallafall så tiden går snabbt. sen när jag kommer hem imorgon har adam gått till jobbet och ska iväg på läger.. buähähä!! vi kommer inte ses förrän på tisdag eftermiddag.. :( hoppas jag överlever.. hehe..

  • InaHjärtarAdam

    lucy:
    åååh va spännande!! :)

    äntligen har jag kommit hem från jobbet efter 22 timmar. ska tillbaka igen klockan fyra och jobba till nio, hehe.. försöker jobba så mycket det vara går, särskilt eftersom adam ändå inte är hemma. då kan jag lika gärna vara på jobbet så slipper jag laga middag:D

    pratade med mamma igår angående bröllopsresan. vi ska ju ha med våra mammor har vi tänkt;) blir bra med barnvakt och mammorna får också komma ut lite på långresa. men vi tänkte att thailand mitt i sommarn kanske inte är det mest ultimata så vi började drömma oss bort och tänkte på andra ställen.
    vad tror ni kan vara bra resemål i juli, som inte ligger i europa? vi tänkte lite på usa, västindien och typ såna ställen. men mer specifikt?

  • InaHjärtarAdam

    brud 2008:
    samma här... men jag sitter hellre framför datorn än städar;) ser alltid ut som ett bombnedslag här hemma när jag har jobbat ett längre arbetspass. fattar inte hur dom gör?! (alltså adam och våra vänner)
    det blir ju aldrig så stökigt om jag också är med...

  • InaHjärtarAdam

    ~Norrsken~:
    ja, vi har tänkt lite på usa, abc-öarna och även mexico. inte marocko, för dit vågar jag inte åka.. har varit med i en förening som stöttat västsahara i sin kamp om att bli fria från marocko (marocko har ockuperat västsahara sen typ -75 och håller dom som koloni och strider mot mänskliga rättigheter blabla blaaa) och det har inte varit populärt. vi har blivit hotade ett flertal gånger.. så om jag som skrivit krönikor undertecknade med mitt för- och efternamn kommer och försöker semestra i marocko så kanske jag blir förhörd och i värsta fall satt i fängelse..
    men iofs, då har jag ju bytt efternamn;) vi får se om jag kommer dit nån gång.. hehe

  • InaHjärtarAdam

    ojoj.. phuu nu ska jag gå och lägga mej... så att det äntligen blir en ny dag och lite närmare tills adam kommer hem:)

  • InaHjärtarAdam

    välkommen chania!!
    och godmorgon allihopa!!

    stjärngudinnan:
    krya på dig!!

    lucy:
    jättefin klänning:)

    usch, jag vaknade halvsex imorse av en mardröm.. grät helt hysteriskt och hade ont i hela kroppen efter nån slags gråtkramp..
    drömde att min mamma hade dött! :(
    men jag ringde henne och det hade hon ju såklart inte gjort.. hehe

  • InaHjärtarAdam

    hah, jag skrev nyss ett inlägg i en diskussion om hurvida det är inne att gifta sej ung, och inlägget fastnade i filtret!!
    hahaha!!

    jag skrev typ att jag tyckte det var bra att bt fanns eftersom jag inte har några vänner som är i samma stund i livet som jag själv.
    jag kanske gjorde reklam för BT och det är ju förbjudet med reklam va? :D

  • InaHjärtarAdam

    MrsNyberg2B:
    ebay!!

    min slöja kostade 40 kr! då har du ju ändå råd att köpa typ tre, fyra stycken och välja en av dom och sen sälja vidare dom andra:)

  • InaHjärtarAdam

    Waersta:
    välkommen!!
    och neeejdå du är inte tokig!! (eller så är jag isåfall också det...)jag satt för några månader sen och räknade ut att jag skulle ha ägglossning på bröllopsnatten om allt flöt på som vanligt;) nu råkade det visst flyta på lite för bra så jag är redan nu på tjocken i vecka 16!! och bröllopet är uppskjutet till midsommarafton nästa år.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6