Inlägg från: InaHjärtarAdam |Visa alla inlägg
  • InaHjärtarAdam

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    ciabruden:
    tack:)
    fiiinfin mage med en 6cm bebis och resten gaser:D

  • InaHjärtarAdam

    jag är här en kortis. ska lägga mej i soffan igen. har fått ont i magen :( men det går säkert över om jag bara lugnar ner mej från städningen.

  • InaHjärtarAdam

    nu har det gått över:) det var nog bara växtvärk. men har kommit överens med adam att jag inte ska städa mer idag, så han får en trevlig kväll ikväll, hehe..
    har dammsugningen, skurningen av golven, städ på toaletten och strykning och upphängning av skynken under loftet kvar:D och när han gör allt detta ska jag ligga i soffan och jäääsa!

  • InaHjärtarAdam

    norrsken:
    håller tummarna för att ni får den!!!! :D

  • InaHjärtarAdam

    fyfan jag är så jävla ledsen just nu. satt och storbölade på jobbet nyss. jag var där för att få mina tider för sommaren. min chef hade lovat mej heltidsjobb i juni-juli-augusti och när jag kom dit fick jag se att det knappt fanns några tider kvar alls att jobba på! jag ska jobba fem(!) dagar i juni!! hur fan jag ska klara av att vara mammaledig på den lilla lönen det vete gudarna.. jag är så himla besviken på min chef som senast förra veckan sa att allt var i sin ordning och allt var jättebra.. jag har bett om att få det skriftligt flera gånger att han lovat mej heltid men han har bara sagt att det tar vi när tiderna är färdiga. jag har tackat nej till flera jobb för att jag skulle jobba där och nu stor jag utan jobb nästan helt istället. har tillome gett bort jobb till vänner som jag blivit erbjuden... fyfaaan!!! :(

  • InaHjärtarAdam

    norrsken:
    180kr/dag före skatt...
    jag pratade med chefen och han sa typ att "ja du vet, det går snabbt när ni är många som vill ha jobb"
    grejen var ju bara att han faktiskt har lovat mej heltid. där har jag gått hela våren och jobbat på alla tider som ingen annan vill ha.. och så får jag ingenting för det. har inte vågat säga nej för att jag vart rädd för att han inte skulle ge mej jobb sen.
    inte anade jag väl att jag faktiskt skulle bli blåst på kuppen också!

  • InaHjärtarAdam

    jag är så ledsen också över att jag inte ska kunna glädjas över min mammaledighet utan bara tänka på att vi är fattiga då... :(
    det var ju efter min chefs löfte som "det fick gå som det gick" med bebistillverkningen...

  • InaHjärtarAdam

    ~Norrsken~:
    jag har jobbat massor i april, men bara en dag i maj... och får heller inga fler tider i maj eftersom alla redan är tagna.
    känner mej så himla lurad alltså! och dum som var så godtrogen och gick på det. nu är det ju också försent att söka annat till sommaren. och vem anställer en smällgravid tjej till hösten liksom?

  • InaHjärtarAdam

    norrsken:
    förstår paniken. det är så hemskt när man har massa förväntningar på sig och ansvar som man verkligen vill leva upp till men allt runtom bara skiter sig hela tiden...

    men nu har jag varit och köpt sushi och en chokladboll. resten av kvällen ska jag skita i allt dåligt och bara mysa i soffan. sen när adam kommer hem vid tiotiden ska jag gråta ut i hans famn och därefter tänker jag ta mej själv i kragen och imorgon börjar jag söka andra jobb!
    man kommer ingenvart med att gnälla. mitt barn behöver att jag är lugn och att jag tar tag i det här. sådetså!

  • InaHjärtarAdam

    madlin:
    ska ni skicka ut inbjudningar nästa vecka?
    gifter ni er inte nästa år? eller är det nått jag har missat här..?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6