• madlin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    ~Norrsken~: kanon!! inte dåligt! :D

    Vi har mer eller mindre betämt oss nu att flytta "hem" igen, släktgården ska annars säljas - men vi vill ta över det. Just nu är det uthyrt men vi måste ändå ordna med jobb och sådant - så vi börjar slänga ut lite krokar nu och hoppas det snart nappar. Vi får väl flytta till hyresrätt så länge till hyreskontraktet på huset går ut. Sen är det VÅRAT, och då påbörjar renovering!

  • madlin

    Rheannon: låter som ett mysigt alternativ det med, ni får fundera lite. Vi fick inte heller nån jätterespons över våra planer. Mycket "jaha...." men sen har de blivit mer accepterat och de har blivit mer intresserade på sikt.

  • madlin

    vårbrud2008: men va trist med huvudvärk, de kunde du ju fått sluppit idag tycker man! :(

  • madlin

    ~Norrsken~: förstår det, härligt härligt! Gården ligger i Gästrikland, bor i Dalarna just nu. Så det är en liten bit o flytta iallafall :)

    MrsNyberg2B: Men grattis!! Va roligt!

  • madlin

    MrsNyberg2B: åh tack snälla! Vill flytta på studs, fastän vi får bo i hyresrätt ett tag. Vill ju heeeeeeem!

  • madlin

    ~Norrsken~: ja de är inte så farligt, sisådär 10 mil bara ;) Ja, släktgård är mysigt! Vi har funderat länge på att ta över den. Men så har de ju varit de här med jobb - vi flyttade ju därifrån för de var så dåligt med sånna för 5 år sen. Men de verkar röra på sig nu :)

    Underbart o sitta ute o käka, vill också! Har dock ingen sol på balkongen - den kommer om dryga timmen, den måste bara runt huset först *mutter mutter* Orkar inte gå ut på framsidan i trädgården *s*

  • madlin

    ~Norrsken~: hmm.. jo men helt gratis blir de ju inte o ta över släktgården heller, mycket jobb och så med. Hua mig, blir renovering från källare till tak *s*

  • madlin

    vårbrud2008: kan ni inte bestämma in o utgångslåtar/marscher utan prällen då?

    ~Norrsken~: men usch va tradigt, hoppas nycklarna kommer till rätta iallafall!!

  • madlin

    uj uj uj.. nu har det tagits secretbox-bilder. Vissa blev riktigt fina, tänkte att när jag är lite fotobiten själv så kunde man ju testa o köra med fjärrutlösaren - funkade finfint!

    Har iallafall skickat in för framkallning ( att jag vågar! ha ha! jag bjuder på de! ) så får man väl se sen om de blir bra när de dimper ner i brevlådan. Annars får jag nog köpa mig tjänsten från någon fotograf *s*

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6