• madlin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Pumpkin: lite förvirrande, men man vänjer väl sig ;)

    Vår budget ja.. den är ju aningens stramare för vi hoppade över ett år med sparande för vi väljer att gifta oss i år redan. Så nu ligger vi på stadiga 30.000 för allt utom bröllopsresan.

    Skulle vi gift oss 080808 skulle festen gå på 50 och bröllopsresan 30-40.

    Idag gjorde jag monogram, sedan även ett kombinerat fest och vigselprogram som jag blev väldigt nöjd med. Ska dock använda annat papper/färger och band att snöra ihop häftena med. Nu gjorde jag bara ett test med vanligt vitt kopieringspapper och snörade ihop det med rött band.

    Bild finns på vår bröllopsblogg, kommentera gärna!!

  • madlin

    sajber.pillan: Japp, jag har gjort det själv. Har ju inte läst massa kurser i onödan iallafall! hihi!

    Monogrammet har jag fixat i Photoshop, lekt lite och sådär tills jag o sambon valde ut en av alla typer jag gjort. Hur man gör med dubbelnamn o så... ingen aning! Borde man ju kunna läsa sig till, men vettigast låter ju att skriva ut initialierna på dubbelnamn med.

    Pumpkin - 5 juli 2008: tack tack! Läs svar ovanför :)

    stjärngudinnan: tack!!

  • madlin

    Vi ska ha buffé med många alternativ!

    Och kommer faktiskt ha personal, men inte som serverar buffé utan som ställer fram, fyller på osv. Och sen även plockar undan disk och buffén.

    Sen blir de ju även vickning och då kommer personalen förbereda och ordna det - ställa fram och får sen åka hem. Resten tar vi dagen efter helt enkelt - blir lite väl sent o låta dom vara kvar ännu längre än så.

    Man får helt enkelt köra fler buffébord om man är många. Istället för ett enda stort - och de som tagit först hinner då äta upp tills den sista kommer till bords.

  • madlin

    Ja och mig! (om ni vill ha mig kvar i tråden då, förstås!)

    "Nya" datumet är 070825.

  • madlin

    Lyxigt och ha det så slappt då! Men förstår dig, tiden går ju saktare när man inte får så mycket o sysselsätta sig med :S

  • madlin

    drömbrud: haha jaa.... jag ska vara shopoholic på Tisdag, massa bröllopssaker som ska inhandlas. Lovar att inte vara alltför galen ;)

    Jag har det inte lugnt på jobbet dock, för jag är ledig idag. Underbart o ha Fredagarna lediga!

  • madlin

    Pumpkin: mäh! förstår att du blir ledsen med sådant "påhopp"! :( Ta inte åt dig, du gör ditt bästa. Du är ju ändå ny och allt, tycker folket där ska ha de i åtanke! Du kommer in i rutinerna snart ska du se, tror nog du är så söt o trevlig som du kan vara.

    Jisses.. man kan ju inte ha påklistrat leende och vara superalert för jämnan?! Man är ju inte mer än människa?

  • madlin

    stjärngudinnan: ja du får börja smygprova klänningar redan nu vetja! Man kan ju aldrig börja för tidigt med de ;) :D

  • madlin

    Pumpkin: Tycker ni ska åka ner till Tyskland ja! Ta en weekend dit när ni ändå är där :D

    Lucy_: ooh skulle inte våga stryka min själv. Men jag är ju klanten själv. Hm.. måste verkligen få iväg min klänning för ändringen snart, annars blir de väl aldrig av..

    Hoppas du hittar nån fin bukett! Kanske ska man slinka in hos floristerna idag med måntro... Så man vet vad man får för blombudgeten.

    Sitter nu färdig väntandes på sambon som står i duschen, ska iväg och handla lite med honom. Kostym och underkläder till honom står på listan, får se om man hittar något detta gång då. Den riktiga storshoppingen blir på Tisdag, världens lista!

    På en vecka har vi spräckt budgeten med 5000. Förstår inte riktigt hur man lyckas. Men de är smådetaljerna som sprungit iväg, antar jag - för det är de enda vi klubbat/köpt/planerat på sistone.

  • madlin

    Hoppar in, har preciiiis strukit sista servetten nu *pust* Men skönt o ha de gjort, annars blir de lätt liggandes till sista stund o så vill jag inte ha det!

    Anja74!! Va kul o se dig igen här! Skönt o höra att livet verkar vara aningens lättare nu, hoppas ni får de så mysigt på er semester i stugan ni ska till!

    För en annan.. vi har ju bytt datum. Vi gifter oss redan i år! 070825 närmare bestämt, så de är 7 veckor kvar och har en hel del att göra. Det mesta är klart, men efter vår solist hoppade av (så dålig stil och av dålig anledning) så letar vi på nytt. Skulle beställa bukett o coursage idag men det hann vi inte med.

    Men alla andra stora poster är de lugnt med, nästan. Ska fixa lite på klänningen min och så, men de hinns väl med det också!

    Pumpkin: jaaa.. Tyskland har sina goda sidor med o göra en mysig weekend på! Skönt och komma iväg och så med och slå två flugor i en smäll. Så tänkte vi göra, men fick bra pris av en kille som åker ner emellanåt så de blev så istället.

  • madlin

    Anja74: du får kika på vår blogg istället, länk finns ju högst upp i listan över alla gobitar som är här inne :D Kul om du kommenterar där med om du kikar in! :)

    Pumpkin: hoppas ni får tag i nån som ska ner iaf om inte annat, sov gott!

    Ska strax släpa mig i säng, blivit alldeles för sena nätter nu på sistone... uuuh..!

  • madlin

    Anja74: missade de andra du skrev! Ja... det är min bästa kompis man som skulle sjunga.. De har varit världens visa med honom, sen så har han bara klankatt ner på vår låt sen han fick veta vad han skulle sjunga etc etc.. Jättetrist. Han kunde istället säga rätt ut redan då han fick veta vilken sång de blev i Juni då, än att haspla ur sig det per mail för nån dag sen.

  • madlin

    Anja74: ja de var lite dålig stil, det är ju ändå vi som vill ha det så och allt - så säger han gång på gång att låten inte passar si, och han vägrar framföra den. Så sa vi då att ja, men då letar vi vidare. Men då skulle han "fundera" ett tag. I en månad. Hoppas verkligen inte vi kommer få svårt o hitta en ny bara.

    otäckt och jobba helt ensam sådär på natten, när jag jobbade natt var man åtminstone två! Hoppas natten gick bra iaf!!

  • madlin

    vårbrud2008: haha ja då gör du samma sak som en annan då! Storstädar!

    Har dock varit ner i källaren i föreningens mangelrum, där finns det 10 meter bord - behövligt när man ska klippa upp massa tyg till bordslöpare som ska vara på bröllopet. Pust va drygt! Nu är 15 meter klart, dock hittar jag inte den andra asken med knappnålar så de blir lite tajt med nålar om jag ska nåla in och börja sy allt. Såklart man glömmer sånt! Bah! Jag som tänkte sy klart löparna, dukarna tänker jag INTE fålla in o sy (har köpt metervara) utan får jaga snabbfållband till det.

  • madlin

    Nepp, jag lämnar den här tråden nu. Känns som man aldrig får respons här längre sen man bytte datum. Haft den känslan ett tag nu.

    Ha det gott alla! Kram kram! :)

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6