• Madeleene

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    vårbrud2008: Okej, man kanske ska satsa på att beställa en klänning, fast jag vet inte hur jag ska göra nu när min mamma har sagt att hon vill betala upp till 3000 kr på den. Svårt läge...

  • Madeleene

    vårbrud2008: Det är sant, får ta mig ett prat med mamma min. Tack för idéen.

  • Madeleene

    madlin: Det är ingen fara, ta det lugnt och när du hinner.

    välkommen luckymon

  • Madeleene

    Hallu! Hur mår alla? Hur går planeringen? Oj vad ni skriver. Åh idag gick vi ut i bloggen om att vi skall gifta oss nästa sommar. Det känns så spännande, men ändå så otroligt nervöst.

    Nu ska jag sova. God natt på er alla.

  • Madeleene

    MrsNyberg2b: Åh tack för de uppmuntrande orden. Det värmer. Ännu ingen reaktion.

    madlin: Inte bröllopsbloggen, men vi har sån här weddingannouncer.com men skall inte ännu gå ut med den för vi ska få lite mer koll på den och göra om den. Självklart kan du få den när den kommer ut.

  • Madeleene

    Hallojsan! Hur är det med er? Jag läser och så tänker jag skriver sedan. Men då har ni hunnit några sidor till. Idag hittade jag min klänning, den jag VERKLIGEN skall ha. Jag har nr och allt så i december så skall jag beställa den och det kommer ta ca 4 månader sedan har jag den. Åh vad glad jag är... tihi.

  • Madeleene

    Brud2008: Åh så härligt för er.. nu är det inte långt kvar.

    madlin: Det blev en nixa klänning nr 427. Modellen som bär klänningen på deras sida ser gravid ut. Men det kommer jag inte att vara. Men jag har en bild på broderierna på bröstet, den är så vacker. Den är så enkel men ändå otroligt vacker, jag är så kär i den. Nu det jobbiga att vara tyst i ett år och 1,5 månad ungefär.

  • Madeleene

    Brud2008: Tack, ja den är så vacker.

    madlin: tack, ja den är verkligen stilren och det var det jag blev kär i.

    jeeksa: Tack. Jag skall köpa den. Självklart får du fråga. 3000 kr kostade den.

  • Madeleene

    blivandefruandersson: Jag hade talat om för min kompis att det var hon som var bjuden. Jag blev paff när min kompis bjöd in sin pojvän som hon varit tillsammans med i ca 1 vecka och vi har inte ens skickat ut några inbjudningskort och skall inte göra det på ett halv år. Vi vill ha gäster vi känner och tycker om. Stå på er om ni vill ha det som ni planerat, tycker jag.

  • Madeleene

    jeeksa: Är du sugen på den klänningen också eller? den är så vacker.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6