• Madeleene

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    jeeksa: Jag provade i Gävle på klädpiraten, for iväg till Gävle en sväng och tittade med en kompis. Jo såg med släp men då gick priset upp, fanns en storasyster klänning om man säger så, den gick på 7 000. Sedan fanns det med släp för 4900 och uppåt.

  • Madeleene

    jeeksa: ja det blir dyrare med släp. Men som sagt ta dig en sväng till närmsta återförsäljare så får du se vad du vill ha.

  • Madeleene

    Norrsken: Jag blev upp ringde (för jag mailade dem först). Då berättade jag att vi skulle vilja på xx plats och ville låna deras präst just där och då frågade hon automatiskt datum och tid. Men sedan fick jag tag på min konfirmations präst. Så då behövde vi inte oroa oss för sån. Fast du uppger kyrka istället för plats.

  • Madeleene

    Heeeej! Måste bara vråla ur min glädje. Nu har de tre nämnderna godkänt att vi är där (min m2bs mor och hennes man) har sagt ja till att vi får vara i stugan för både vigsel och festen.

  • Madeleene

    Norrsken: Grattis, måste kännas skönt.

    vårbrud2008: Usch, jobbigt att barnet har feber, hoppas h*n kryar på sig snabbt. Tyvärr har ingen mail, säkert har någon annan det här.

  • Madeleene

    Melindaa: Grattis till stundande bröllopet och välkommen ...

  • Madeleene

    Hej tjejer

    Hur är det? Jag måste fråga er en sak. Vad har ni för erfarenheter av tindra butiken från internet? Där man kan köpa billiga bröllops klänningar?

  • Madeleene

    Jag tror att jag har hittat en ny bukett efter att min sambo sa att ha inte tyckte den första. Så nu har jag tittat runt och han vill ha gult i för han vill ha det som en slags tråd i allt. Nu pratar vi ljusgult. Så det kommer bli crema/ljusgul som blir våra färger tror jag.

  • Madeleene

    Oja, här är jag.. viftar vilt med händerna.

  • Madeleene

    Åh jag har pratat med min hårfrisörska idag. Så nu är det bestämt också. De skulle försöka så det blev hon som gjorde det åt mig. Åh jag är så glad. Åh jag är så glad... tralla lla la la

  • Madeleene

    sajber.pillan: Jag kommer ha lite uppsatt och en del utsläppt, exakt nå mer vet jag inte. Men hon/dem jag ska till är duktiga att se det där. Så jag ska på konsultation i maj någon gång innan semestern drar igång.

    Pumpkin - 5 juli 2008: Japp, 080808 om det är så att prästen inte har semester då. *håller tummarna* Annars blir det någon annan dag under sommaren. Antingen juni eller juli. Senare än 080808 vill jag inte gifta mig. Lägger du till mig på listan? Ni kan få mitt weddingannouncer.com men det är lösenord än så länge tills vi är helt klara och allt är godkänt med namn och sånt från dem som har sina namn med på listan.

  • Madeleene

    blivandefruandersson0?: Bara för att vi har lagt in namn på sidan och vi har inte pratat med dem som är berörda om att vi har lagt upp deras namn ännu men skall till och göra det nu här i dagarna. Därför kommer ni inte åt vår sida ännu. LOVAR att säga till när det går att komma åt den.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6