• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    stjärngudinnan: Jodå, Lasse kommer tjäna bättre, men inte såå mycket bättre. Hmm... Undrar om jag inte ska satsa på Kidde istället, det kanske visar sig att det funkar alldeles utmärkt att pendla? Och gör det inte det, då får jag helt enkelt söka nytt och de får acceptera det!

  • Pumpkin

    stjärngudinnan: Sikken tur att en av mina specialiteter är att sova på tåg då Nej men jag ska ta och ringa upp Kidde imorgon om de inte hinner först. Tycker inte att de kan ha lagt mig på hyllan bara för att jag inte svarade EN gång?

  • Pumpkin

    Jag är vaken!

    Välkommen Goldensea och Jonna1386! Tidiga? Neeej, verkligen inte!

  • Pumpkin

    Oooh, jag är så nervös! Har tänkt ringa Kidde här på morgonen, men bara jag tänker på det så blir jag alldeles snurrig i huvudet

  • Pumpkin

    Känner att jag behöver lite pepp innan jag ringer!

  • Pumpkin

    madlin: Tack! Men urk, jag mår illa

    När är klänningen beräknad att komma då?

  • Pumpkin

    madlin: Jo, det är klart. Skönt när det är över.

    Åh, men vad jobbigt att de inte svarar, jag skulle bli galen!

    Sitter och kollar lönestatistik så att jag vet vad jag pratar om. Tjänsten som jag skulle bli erbjuden (om det är därför de ringer) är receptionist med lättare ekonomiuppgifter (typ lite ekonomiassistent-light). Så här står det i HTF's lönekatalog:

    *Receptionist, telefonist 17 900 - 20 100
    Tar emot besökare och gäster, informerar och hänvisar till plats, lokal och person, sköter in- och utpassering, kopplar telefonsamtal. I mindre verksamheter kan även andra arbetsuppgifter ingå, jämför med till exempel assistent.

    *18. Assistent 18 500 - 22 400
    Sköter löpande ärenden (kontrollerar, kompletterar, registrerar, besvarar förfrågningar och liknande) inom något av områdena: administration, personal, ekonomi, redovisning, order, försäljning, inköp, lager, leverans och distribution, spedition eller motsvarande. Överlappning mellan några områden kan förekomma, speciellt inom små arbetsplatser eller verksamheter. Se även ?Handläggare, assistent?.

    Tror ni jag kan begära en lön på 19000kr utan att verka helt knäpp?

  • Pumpkin

    Lucy_: Tack för peppningen!

    Taskigt att de minskat tiden

  • Pumpkin

    Lucy_: Ja, jag tycker också att jag borde kunna begära det... De sa ju att lönen skulle ligga på mer än 17000kr i alla fall, så jag kan ju inte vara ute och cykla helt och hållet.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6