Inlägg från: vårbrud2008 |Visa alla inlägg
  • vårbrud2008

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    God förmiddag!!!
    Sitter och väntar på att en kompis ska komma och fika. Hon hade det lite kämpigt hemma med sambon så hon ville iväg någonstans utan barnen. Min sambo är iväg och spelar golf så det passar ju bra.

    Angående städning så tycker jag det är helt okej att städa om man får göra det i fred och om det får vara fint i någon dag efteråt också. Städade ju undan en hel del igår men fick börja dagen idag med att plocka undan efter sonen och det känns lite trist?.. Vill ju kunna ha det lite fint ibland också.

    CSN = betalar strax över 12000 kr detta år. Det skiftar lite från år till år eftersom jag har tjänat lite olika summor under åren som gått. Har både det gamla och det nya lånet. Trist att betala men jag har ju fått en utbildning och ett yrke jag gillar.

    Drömbrud
    Jättefin ring!!!!

    Rheannon
    Vårt färgtema kommer att vara vitt, silver och grönt.

    Choklad = Mums säger jag bara, men tyvärr är jag nötallergiker så det är inte många sorter jag kan äta nu för tiden tyvärr.

  • vårbrud2008

    Norrsken
    Tja, än har jag ju inte fått mitt drömjobb men det hoppas jag kommer i framtiden. Det finns tyvärr inga jobb här nere så sålänge får jag nog nöja mig med förskolan men jag hoppas att det blir bättre i framtiden. Jag har ju i alla fall en utbildning.

  • vårbrud2008

    Idag har jag riktig Söndagsångsest.......

    Sambon var ute och svirade igår så han ligger bakfull på soffan. Jag och sonen har gjort lite diverse saker som städning och så men nu känns det tråkigt.....:(

    Vad ska man göra för att pigga upp sig när man inte är sugen på något utan bara inväntar den tråkiga måndagen?????????

    Katalog och nätshopping = jag är en Hennestjej och har en Hennesson, men gör en avstickare ibland till Ellos och Josefsson eftersom min mamma har konton där. Gillar Hennes för deras priser, har ju som sagt inte en fet plånbok.

    Skor = är helt hopplös när jag ska leta skor. Hittar aldrig några och sen har jag egentligen en mellanstorlek så då blir det ännu svårare.

  • vårbrud2008

    Godmorgon!!!
    Här är en till som vill byta bort sin jobbedag. Idag är jag verkligen anti.:( :(
    Det är inte bra att få vara ledig 4 dagar i rad för man vill inte tillbaka till jobbet sen.
    Får väl ändå gå iväg vid elva och kneta....

    Men först ska jag på utvecklingssamtal med sonen, det första. Ska bli spännande att få höra hur det går för honom.

  • vårbrud2008

    Godmorgon!

    Har inte varit inne här på ett par dagar, har bara jobbat och sovit känns det som. Är inne i en väldigt trött period just nu och vi har mycket som händer runt oss, kalas och dyligt.

    Idag blev jag dock väckt halv sju av sonen så vi har hunnit med en hel del idag. Har en timme kvar hemma innan det är dags för jobb igen.

    Nu har jag fått min postavi för våra inbjudningskort, men kan troligtvis inte hämta dem förrän på fredag, men vi har redan fått hem ett ex för att se hur de blev och de är jättefina. Vi är verkligen nöjda.

    Nu är vår meny också klar och ikväll ska vi träffa kocken för att gå igenom den med honom och även diskutera vin, öl osv. Ska bli kul.

    Tänkte vi skulle fixa kläder, blommor och ringar nästa helg igen och sen är det mesta klart.

  • vårbrud2008

    Igår träffade vi kocken och nu är menyn spikad med alkohol. Känns skönt!
    Nu kan man spåna på hur menyn ska se ut. Har köpt ett papper som kanske kan funka.

    Fick en trist överraskning via internposten igår, jag har blivit uppsagd. Jag har ju haft detta vikariat i 1 1/2 år så jag anade ju att det snart skulle vara över men sanningen och verkligheten är inte rolig att få. Nu har man ju inte hoppet längre om att få fortsätta.

    Fick dock ett fint sms av sambon där han skrev att han skulle ta hand om oss ändå och att det ordnar sig nog. Har ju rätt till a-kassa, så lite pengar blir det ju, men kommer nog inte att klara av att gå hemma på det viset. Trist!!!!

  • vårbrud2008

    Tack alla!

    Madlin
    Jo, det ordnar sig nog alltid, men jag gillar inte att gå hemma och inte träffa folk.

    Menyn:
    Välkomstdrink
    Förrätt: Toast Skagen, vitt vin och öl
    Varmrätt: Hjortstek med enbärsgräddsås samt tärnad potatis och svamp
    Rött vin och öl
    Dessert: Ingen
    Kaffe, avec och bröllopstårta
    Bar, en drinkbiljett resten betalbar
    Kaffe och tryffel

  • vårbrud2008

    Brud 2008
    Nej, jag trivs inte särskilt bra och det är inte det jag är utbildad till, men ett jobb är ett jobb och det är bättre att ha det än att gå hemma.

    madlin
    Vet inte riktigt än vad kostnaden blir. Vi ska vara på ett hotell och får allt serverat och igår pratade vi om att det skulle nog landa mellan 500 och 600 kr per man för allt.
    Vi tycker det är ett hyfsat pris och förhoppningsvis kommer notan att sluta på 25 000 kr eftersom vi inte är så många.

  • vårbrud2008

    Firar alla Mors dag idag eller är någon här?????

    Själv blev jag uppvaktad på sängen kvart över sju imorse då sonen vaknade. Han har en förkylning på gång så vi har sovit dåligt inatt. Fick två paket; en cykelhjälm och en ram till ett kort på sonen. Jag hade bara önskat mig en ram så hjälmen blev en överraskning fram till i går eftermiddag då sonen skvallrade vad pappa och han hade köpt på stan. Men jag blev jätteglad ändå.

    Klockan två ska vi till min mamma och fira henne. Har dock inte köpt något än så jag får fixa det på vägen.

  • vårbrud2008

    Vi fick också samma reaktioner från våra föräldrar. Lite trist faktiskt!
    Mina föräldrar hade hellre velat att vi berättade om ett syskon, men det gjorde vi ju några veckor senare. När de hade smält allt så började de tycka att det skulle bli kul med ett bröllop, och hjälper till med en liten, liten summa.

    Min sambos mamma är fortfarande inte intresserad och sambons pappa ställer bara upp med pengar, inget större intresse där heller.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6