Inlägg från: vårbrud2008 |Visa alla inlägg
  • vårbrud2008

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Hej!
    Här är jag en kort runda bara. Är hemma på en snabbvisit för jag ska snart iväg igen, ikväll på tuppuwear (eller hur det nu stavas). Ska hem till en kollega och det ska bli trevligt.

    Träffade min chef som hastigast idag och vet ni vad hon sa???
    Jo, att du vet väl att det inte är 100% säkert att du slutar i augusti.
    Vad??????sa jag.
    Det hade jag inte någon aning om men så blir det ju när man får beskedet via internposten. Så nu får vi väl se hur det blir framöver......
    Har ändå förvarnat arbetsförmedlingen och dagis för jag tror ändå att jag kommer att bli uppsagd.

    Idag fixade jag klart vårt infoblad som vi ska ha med i våra inbjudningskort, så till helgen tänkte jag försöka bli klar med allt och sen skicka iväg dem någon vecka senare.

  • vårbrud2008

    Tittar in en runda. Har varit vaken sen fem så det är snart degs att krypa till kojs.

    Norrsken
    Hoppas fortfarande kunna få ett annat jobb men det ser mörkt ut. Idag ringde min chef och frågade vad jag hade i min utbildning, så kanske letar dem, vet vet?

    MrsNyberg2B
    Visst minns jag Troll och Jimmy Dean, gamla godingar de fast inte så jättebra egentligen.

    InaHjärtarAdam
    Du kan använda äggen en månad efter utsatt datum ungefär, känner du att de luktar släng de annars kan du använda äggen. Har jobbat på ett äggpackeri på loven i fem års tid nämligen.

  • vårbrud2008

    Ingen här ikväll???????????

  • vårbrud2008

    Hur skrev du adresserna på framsidan av kuverten?????

    Vi bjuder ju inte med barn så hur ska man skriva adressen, bara föräldrarnas namn eller???

  • vårbrud2008

    Idag har vi varit på stan och gjort lite ärenden. Min vigselring är beställd nu och jag lämnade in lite guld och guldsmeden trodde att det skulle räcka och att vi inte behöver betala något mer på ringen, mer är arbetskostnaden. Bra!
    I mitten på augusti ska vi lämna in våra förlovningsringar för omarbetning och sen är det klart.
    Passade även på att boka make-up, fast på ett annat ställe än det jag hade tänkt mig från början. Ska på provsminkning två veckor innan bröllopet.

    Annikandy
    Välkommen hit!
    Det var tänkte att vi skulle gifta oss våren 2008, men ändrade det sedan till september 2007, men jag är kvar här där jag trivs som bäst!
    Visst känner jag till Nybro. Min mamma är småländska och har haft en del släktingar i Nybro och Kalmar och jag har pluggat en termin i Kalmar.

  • vårbrud2008

    Godmorgon alla!
    Sitter och surfar på jobbet fast jag inte får, men nästan alla barnen är på utflykt idag så då får man passa på. Jag måste tyvärr ändå göra mina timmar så det ska bli städning idag.

    Imorse skickade jag ut våra inbjudningskort och igår bestämde jag och sambon musik till festen. Vi ska hyra en liten anläggning där man kan ladda ner hur många låtar som helst och sen går den av sig själv. Skulle kosta runty 2000 kr att hyra.

  • vårbrud2008

    MrsNyberg2B
    Vilken fin klänning!!!!!!!

  • vårbrud2008

    Norrsken
    Trist, men vad gör man...

    Själv har jag inte hört något nytt. Jag skickar ansökningar hela tiden men ingen hör av sig tyvärr. Branschen ser inte bra ut för tillfället tyvärr här nere.

  • vårbrud2008

    Nej, att flytta är inget allternativ för oss eftersom vi har hus och allt här nere så det får blir som det blir. Får väl hoppas på en mammaledighet snart.....:)

  • vårbrud2008

    MrsNyberg2B
    Om ni hade varit gifta hande han sagt något då?????
    Ibland är det ju på det viset..

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6