• Soya

    älskarinna - ok att avslöja?

    Det du hjälper den här "skitstövlen" med, är att såra barnen som kanske får reda på hur deras pappa var otrogen mot mamma och får en snedvriden syn på förhållande/äktenskap. Alternativt att de blir skilsmässobarn.

    Svår sits, men jag tror jag skulle dra mig ur och inte säga ngt till hans tjej/fru/mamman till barnen. Det är upp till henne att avgöra om hon är lycklig med sitt liv med "skitstöveln" (lyckligt ovetande) eller ej.

    Det är upp till "skitstöveln" att leva med sitt eget samvete och vad han kommer ångra vid dödsbädden eller den dagen han bara får träffa sina barn var 14:e dag pga otroheten.

    Ditt ansvar ligger i vad du gör och vad det ger för konsekvenser som ringar på vattnet i andras liv.

  • Soya

    Mitt svar låter hårt men jag vill inte att du ska tro att jag "dömer dig", det är inte min mening, jag vill bara få dig att tänka till, speciellt när det är barn med i spelet (de drabbas väldigt fort av konsekvenserna av otroheten). Många tänker att det är helt pappans/mammans ansvar, men faktum är att älskarinnan/älskaren hjälper till, det krävs två för en otrohet.

    Det är ditt liv, det är dina val, men det skadar inte att tänka efter vad ens val i livet ger konsekvenser som ringar på vattnet..

  • Soya

    Chrsistine_1979

    Jag förstår att man har både goda tankar och elaka tankar. Tankar om att hämnas på killen som uppenbarligen du blir sårad av i längden och tankar om att avslöja för att förskona mamman från skitstöveln.

    Men är det eg din roll att beblanda dig? Du känner inte mamman. Du har redan beblandat dig för mycket (genom att ligga med en upptagen man med familj).

    Om du hade en relation med mamman, kände henne, då skulle situationen se annorlunda ut (då skulle du ant bli halshuggen av mamman ).

    Vi gör alla våra misstag, jag har gjort flera, men det är vad vi lär oss utav dem och vad vi lovar oss själva att inte göra om samma misstag som är grejen.

  • Soya

    Jag tycker det är lite lustigt att bli älskarinna åt en upptagen man med barn, och sen avslöja honom för flickvännen för att du vill 1) hämnas på honom eller 2) vara schysst mot flickvännen så hon slipper skitstöveln.

    Det är ju inte så att du är en ängel i dramat precis, du är ju eg lika mkt skitstövel som killen i fråga. Bara för att du är singel så är du ju inte fri från ansvar.

    Jag vill inte kasta skit på dig för skoj skull (ingen pajkastning på forumet) utan bara att du ska inse din egen del i situationen. Varför skulle du beblanda dig från första början? Är det din uppgift nu att berätta för flickvännen så att hon förskonas från honom??

  • Soya

    Håller med silverdrake och Mrs. Robinson,

    Chrsistine_1979: Ditt senaste inlägg lät väldigt insiktsfullt och hoppfullt. Kram och lycka till med ditt fortsatta liv!

  • Soya

    Chrsistine_1979

    Har du uttryckligen sagt till honom att du vill bryta, inte träffas mer eller säger du bara nej när han frågar?

  • Soya

    Chrsistine_1979: Du och de 9 andra tjejerna kan ha bidragit till att 1)spräcka ett förhållande med barn 2) barn som får träffa sin pappa bara varannan helg

    Det krävs två för en otrohet och jag tror nog du inser ditt eget värde när du kontaktar mamman till barnen. Det är så **** att det finns tjejer och killar som ställer upp som älskarinna/älskare när det kan förstöra så mycket. Om ingen ställde upp på det skulle de otrogna kunna vara otrogna. Men världen ser inte ut så, världen är egoistisk och har ofta inställningen "bara för att jag är singel så har jag inte samma ansvar som den som är otrogen mot sin partner".

    Men jag håller nästan med de andra. Nu när världen ändå ser ut som den gör och det här är ingen ovanlig situation så berätta för mamman så hon har en chans att välja vad som är bäst för henne och barnen.

  • Soya

    Om ingen ställde upp på det skulle de otrogna INTE kunna vara otrogna.

    *tappade bort ett inte*

Svar på tråden älskarinna - ok att avslöja?