Åh vad det drar i väg....
Anna_Sol
Jag kommer laga maten själv just för att hålla våra kostnader nere.
Har valt att göra en medelhavsbuffé då det mesta kan göras minst en dag i förväg.
Tex. så pastrami och prosciutto håller ett tag och ska bara läggas upp, marinerade bönor ska göras helst 2 dar i förväg för att de ska smaka mycket, oliver ska hällas upp i skålar, lasagnerna har vi gjort nu så ska de bara ställas på svag värme när det gäller, kycklingspett ska göras nu nån dag så tinar man dem i ugnen dan före och serveras kalla.
Tror våran buffé kommer kosta ung. 6000 för runt 70 pers och då är det ändå rätt dyra ingredienser.
Sedan har vi haft tur som har hittat saker här på bt och sedan på rea.
Köpte champagneglas för 250kr, 70st. Köpte m2b's byxor på rea för 150 spänn, specialbeställde en skräddarsydd skjorta för billigare peng än vad den skulle ha kostat i affär plus att den nu sitter bättre.
Köpte avec på en ålandskryssning.
Finns massor av saker man kan göra för att det inte ska kosta fantasisummor