• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Puman: Prova på K-torg!

  • TezzAmore

    Inte bara vi som känner av bröllopsnerver: www.expressen.se/noje/1.769202/nara-stalla-in-sitt-brollop

    Carma: Jag är inte riktigt säker på vad vi betala nu... tror att det var nått på 39 eller 49 kr/metern... för blått linnetyg.

    Nides: Va menade du med att du spenderade 2 timmar på passtället, menar du att du satt och väntade i två timmar för att få ansöka om pass? Vi ska åka till Tyskland till helgen, har faktiskt inte haft en endaste tanke på att man måste ha pass! Behöver man verkligen det? Vi visade inte upp det en endaste gång förra året när vi åkte!

  • TezzAmore

    Nides: Oj, jaaa, till smekmånaden kan det ju verkligen vara bra att ha ett pass! Satt du på Stampen i stan och väntade?

  • TezzAmore

    Nides: Synd att jag inte visste tidigare att du behövde skaffa pass. Det går att göra på K-dala polisstation och det tar typ 10 minuter där! Hehehe!

    Dax att gå hem... eller rättare sagt "springa" in till stan och försöka hinna med hundra grejer!

    Ha de gott, Kram tjejer!

  • TezzAmore

    God morgon tjejer!

    Addiz: Suuuperfint diadem! (eller heter det tiara? Ja, du vet va jag syftar på iaf! ) Svårt att säga om det blir bättre med tre kristaller eller inte... det beror nog lite på vilken klänning du ska ha!

    Carma: Vi var i stan igår och letade sjalar. Vi var på wedins, wasséns, indiska, Kappahl och ja, ett par ställen till! Den affären som hade absolut bäst utbud var faktiskt samma affär som vi köpte våra tärnklänningar i: Pepper i femmanhuset! De flesta andra ställen hade sjalar som var lite linneaktiga och inte så många färger. Pepper hade superfina till ett bra pris. 1 för 60 kr (den vita på Indiska kostade 299kr! ) och 2 för 100 kr! Mina tärnor fick en brunbeige och en ljusare brunbeige.... värt att kika på iaf!

  • TezzAmore

    Puman: Skönt att kunna vara lite effektiv! Känns alltid bra att kunna bocka av från att-göra-listan!

  • TezzAmore

    Carma: Jag hann inte kika så mycket på det. Var det på Åhlens du hade sett några? Jag såg att de hade en liten hård kuvertväska inne på Wasséns, men den var bakom disken och jag hann inte stå i kön...

  • TezzAmore

    Hej Petra! Tiden går fort!

    Förresten så tror eller rättare sagt vet jag att det är möhippa på G! Igår när vi kikade på sjalarna så ringde jag till min ena tärna och då visade det sig att hon var i stan. Hon kom förbi och efter att vi köpt sjalarna, när vi var på väg därifrån så bad hon mig att gå en liten sväng för att hon behövde prata med min sambo!!

  • TezzAmore

    När man får mycket att göra, då tittar ni fram allihop!

    Min sambo vet när det är dags för hippa och vägrar säga nått. Inte ens när jag försöker fråga honom små grejer som OM han vet när osv. så vägrar han att svara! Fast jag tror att det blir den Lördag den 4:e... har det på känn!! Jag berättade för sambon att jag funderade på att åka in till stan med morsan den lördagen för att leta underkläder till mig och klänning till morsan och då blev han liksom änna stel och sen bara klappade han mig på kinden! Kanske nått på G? Eller så är jag bara paranoid! Hahaha!

    Jag kommer inte kunna gå till MissP´s vigsel på lördag, även fast jag väldigt gärna skulle vilja gå. Vi ska till Tyskland och handla dricka i helgen!

  • TezzAmore

    Carma: Kul med kuverten!

    Va var det nånstans du hade sett väskorna?

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4