• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Hej Linum! Jag ska tyvärr gå hem nu, men jag kan ju slänga ut min fråga så kan du ju suga på den tills imorgon! Jag har ett svagt minne av att du gillar whisky? Stämmer detta? Om jag nu mindes rätt, har du nån bra sort att rekomendera? Det ska vara en lite "finare" sort. Har hittat en som heter Glenlivet 18 YO, men jag har igentligen igen aning om det är en bra eller inte. Läste nånstans att den vunnit tre priser... vet du nått får du hjärna tipsa!

    Ha det gott, hörs imorgon sötnosar!

  • TezzAmore

    God morgon tjejer!

    Så var man här igen... känns som att man inte gör annat än att ränna fram och tillbaka till jobbet!

    Carma: Har jag en egen kyrka? *fniss*

    Lykke: Ha det så gott i storstan!

  • TezzAmore

    Nån som vill köpa jättefina oanvända smycken? Jag fick mina smycken från Vegi igår, tyvärr var armbandet på tok för stort (har väldigt smala handleder verkar det som) örhängena passade inte mig alls i stilen och halsbandet var för kort. (kändes som jag skulle strypas, hehe) Jag älskade armbandet och halsbandet och ska nog försöka beställa ett längre halsband. Armbandet tänkte jag kolla om jag kan korta genom att byta spännet... så halsbandet och örhängena kommer jag inte att använda... nån som är intresserad? De kostade 75 kr st! (hehe, känner mig som en viss f.d. trådmedlem! Ni vet vem jag menar!)

  • TezzAmore

    Puman: Va gulligt det låter med påsar med gelehjärtan! Jag tänkte från början haft små askar med belgisk choklad i, men kände att det var lite för mycket jobb att vika till alla kartonger själv och för dyrt för att köpa, så jag struntade i det!

  • TezzAmore

    Puman: Vi bestämde oss för att inte ha nått alls. Gästerna får så mycket andra grejer ändå som mat och sprit och underhållning! De vet ju dessutom inte om att vi tänkte ha det från början heller så vet ju inte att de går miste om nått!

    Nu har jag pratat med en kollega. Det visade sig att hon gör smycken! Hon ska korta armbandet åt mig och hon ska göra ett längre halsband med pärlorna av det gamla halsbandet (om hon har liknande pärlor att fylla ut med)!! *glad*

    Däremot är fortf. örhängena till försäljning! Här är en bild:

    www.vegi.se/shop/%2D1

  • TezzAmore

    Oj, länken blev konstig, man får kopiera och klista in den, så kommer man direkt till bilden!

  • TezzAmore

    Lykke: Kan du inte maila över lite sol?

    Carma: Jag håller med, det är ju så tråkigt väder. Fattar inte att det kan regna så mycket!!

  • TezzAmore

    Linum: Du är mailad!

    Carma: Det halsbandet som jag köpte på Vegi är 42 cm långt. På bilden så hänger halsbandet ner under håligheten som är mellan nyckelbenen. När jag själv provade den så ligger halsbandet ovan nyckelbenen och jag nästan stryps! Hahaha! Hon som ska hjälpa mig att förlänga halsbandet (om hon har liknande pärlor hemma) provade halsbandet med och på henne så hängde det ner som på bilden. Alltså måste jag ha en väldigt tjock hals eller nått!! Iaf. så kan det vara bra att ta ett snöre som är tex. 42 cm och prova det och se var halsbandet hamnar på dig... då vet du va du har att gå efter! Hoppas att du förstod min förklaring!

  • TezzAmore

    Freda: Blev alldelles tårögd av er berättelse... så underbart!!!

  • TezzAmore

    Bauti: Superkul juh!!!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4