• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    bauti: Bara du inte går in i väggen.

    lykke: Det gjorde inget att man inte hörde er, man kunde känna värmen och kärleken mellan er ändå.

  • Carma07

    Vi hade också 2 grader hemma i morse. Vi fick skrapa rutorna på bilen. Det har jag aldrig gjort i augusti förut. Men även om det är trist att inte augusti är slut ännu så är det en underbar höstdag ute idag.

  • Carma07

    lykke: Låter som en trevlig avslutning på er miniresa.

    Ikväll har vi jobbat i trädgården och skördat äpplen. Vi har en stooor korg med äpplen att ta rätt på imorgon. Och min man har skördat lite mer björnbär.

    När svärmor var nere under bröllopet upptäckte vi en rolig sak i trädgården. Min man (fnissar fortfarande åt det) ryckte upp en massa kostigt ris som dök upp bland björnbären, men det kom nytt hela tiden. Svärmor kollade vad det kunde vara och upptäckte att vi har vindruvor. Snacka om att vi blev förvånade. Jättesöta små klasar som börjar komma upp. Vi får väl se om de trivs tillräckligt för att bli något av det.

    Nu ska jag ta mig en dusch och värma mig lite. Sedan blir det till att lista ut vad vi ska göra med alla äpplen.

    Kommer att bli mycket jobb även i morgon, men hoppas på att hitta någon tid att titta till er iaf.

  • Carma07

    Nickes: Tack för tipset. Det är det värt att kolla upp.

    Är det någon som har koll på var man kan köpa burkar och flaskor som man kan ha till äppelmos och äppeldricka? Har ju sett sådana massor av gånger, men det har inte varit aktuellt då och nu kommer jag naturligtvis inte ihåg.

    MissP: Håller också tummarna för dig allt vad jag kan. Det verkar vara en väldigt underlig arbetsplats. Du måste ju få din lön.

  • Carma07

    Nickes: Förstår precis vad du menar och det är sådana jag också menar. Jag ska kolla på Ica om de kanske har.

  • Carma07

    Godmorgon

    Har sovit gott, men är allt lite seg. Känns att jag var och klättrade i träd igår och sågade grenar. Men det var riktigt roligt att såga bort grenar. Fick verkligen hejda mig så vi inte tar för mycket. Är det någon som är sugen på hemmagjorda äpplen så säg till. Vi har gott om dem.

  • Carma07

    lykke: Är hemma ikväll. Eventuellt åker jag förbi någonstans där man kan köpa burkar och silduk. Tror att min gamla försvann i flytten.

    Nides: Både smhi och tv4 väder visar molnigt med uppehåll. Håller tummarna jättehårt för er. Vill ni låna tälten? Vindförhållanden har jag inte kollat förståss.

  • Carma07

    lykke: Du är välkommen att trampa vindruvor. Vi kan dela på vinet som blir av tre klasar. En liten smutt var borde det väl ändå bli.

    Kom ju på att du inte kör bil. Om jag åker och handlar kan jag kanske ta vägen om dig och lämna av lite äpplen. Vi kan höras av senare under dagen om det.

  • Carma07

    lykke: Helgen blir bra. Förutom Nides vigsel har jag planerat att vara hemma och städa och fixa med äpplena.

  • Carma07

    Kikar in lite snabbt. Tråkigt när man inte hinner hänga här. Men, men, man är ju trots allt på jobbet. Det måste gå före.

    Tezz: Vill iaf önska er en toppenresa!!! Hoppas också att ni hinner kika in på internetcafén (eller vad det heter) och kanske skriva några rader emellanåt. Svårt att fatta att vi inte kommer höra något från dig på flera veckor. Ha det superduper.

    Det var Nickes idé att vi skulle ha "efter-bröllop"-fikor som jag tyckte var toppen. Det är lättare när man kan koncentrera sig på en åt gången. Alla vill säkert också berätta lite mer hur dagen var.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4