• Ab fab

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    hej på dig själv addiz

    nu nhar fransmännen kommit, vi är på väg at lämna alla grejer till restaurangen. sen är dt blommorna... ohh va spännande

  • Ab fab

    hej
    nu är jag incheckad på hotellet o på väg till poolen. Livet är inte helt fel

  • Ab fab

    god morgon
    Så idag är dagen... Hur kan ett år gått så fort. Jag fick frågan 15 juli förra året- en vacker solnedgång på Koster. Ändå kan jag inte riktigt ta det till mig. Är det verkligen idag???

    Men det pirrar behagligt i magen. Jag har en ofantlig energi just nu. Gårdagskvällen var så bra. Vi var 35 stycket på Liseberg som gjorde femkamp o drack öl. Kvällen var ju perfekt- varmt o mysigt. Mamma gick bara omkring o log (hon är inte den som visar känslor så där enkelt men det här bröllopet gillar hon *s*)

    Jag gick tillbaka till hotellet, somnade gott vid midnatt. Vaknade vid 06. Försökte somna om men det gick inte. Just nu har jag gått en timmas promenad i ett öde Göteborg. Djupandning vid Operan, pratat med en försäljare av Faktum på Centralen. Jag ler fånigt o gör små hoppsasteg när ingen ser. Radion i örat så jag sjunger nog lite för högt. Tur att ingen hör för efter möhippans karaoke inser jag att sångkarriär inte är något för mig.... Nu är det Sonja Aldén- Här står du o jag. Passande musik.

    Nu väntar frukostbuffén på Europa o sen skall jag simma lite i poolen. Den öppnar 09. Jag skall förbi apoteket när de öppnar eftersom jag glömt att handla talk (jag vill inte ha lårskav idag...)

    Vädret ser så där ut. Grå skyar och lite regnmoln men jag är övertygad om att era tummar kommer att jaga bort dem lagom till 15.00 över Backa och 16.00 över Lerum.

    10.30 är det dags för frisören. Två timamr där och sen bort till make-up på Valhalla. 14.00 hämtar R mig tillsammans med fotografen. Fotona skall vi ta vid Ströms (första kyssen var där 3 januari 2003) och sen fortsätter vi till Da mateo i Viktoriapassagen. Fotografen vill ta lite "papparazziliknande" foton och jag säger ju sällan nej till en caffe macchiato.

    Mina damer- en av de bästa sakerna med detta bröllopet är att ha lärt känna er. Jag ser fram emot den 27 oktober.
    Linum- tack för att du hjälper oss idag
    Addiz-tack för att du tröstade mig när livet var som värst.
    Tezz- alla mina tanker till dig idag. Du kommer slå alla med häpnad idag. Du är ju vacker i vanliga fall men idag... WOW. Lova att visa massor av bilder för mig!

    Nickes, Carma, Nibla, Bauti,Miss P, Nides, Puman... Jag gillr verkligen er. Har jag glömt någon ber jag om ursäkt men skyller på att min hjärna är något fokuserad idag.

    vi syns sen!

  • Ab fab

    ZGod morgon fru Tezz. Vilken dag!!!! Jag lovar att återkomma med mer utförlig beskrivning.

    tack snälla ni som kom igår. Jag var si i spinn att jag inte uppfattade alla, men ni om någon vet tror jag. Vi blev utslängda 02- då var nästa alla kvar. Träningsvärk i hälsenorna efter att ha headbangat till hårdrock o hoppat till Ebba Gröns 800 grader... R o jag vandrade hemmåt i natten lyckliga o glada o stolta. Somnade 03 o vaknade 07.... Nu väntar brunch o sen bir det Tjörn. O jag måste skriva dagbok över dessa fyra dagar av totalt förvirring o så mycket intryck

  • Ab fab

    Tack

    O snälla söta rara Linum- tack för musiken! Allt var så bra. Synd att du inte coachade kören också... då hade ju de varit perfekta de med

  • Ab fab

    god morgon
    Inte heller jag kunde slita mig från er

    Vi är på Tjörn, en underbar liten öde fiskeby o en fantastisk lägenhet. Satt på balkong o drack skum
    pa igår o bara njöt.

    Fattade inte att jag skulle skriva under vigselpappren med mitt nya namn. Jag hade aldrig tränat innnan. Nervös o darrig o nytt namn... det ser ut som en treåring skrivit det. Sen hade jag av någon anledning inte ens tänkt tanken att man skulle säga "JA". jag blev alldeles förvirrad när hon frågade R... fasiken va min enda tanke... skall man säga nåt också...SÅ förvirrad var jag.

    R fick en vinrad hos en Champagneodlare. Han blev jätteglad. Vi planerar redan första bröllopsdagen att hälsa på odlingen. Jag fick underbara örhängen som matchade ringen- rödguld o safirer.

    Jag har träningsvärk i käkarna sen i lördags... log så mycket hela tiden. O sen har jag ont i benen... Hoppa till eBBA gRÖN o head banga till Iron Maiden tar ut sin rätt på medelålders tanter

    puussss... det kommer snart mer

  • Ab fab

    Nides- sno allt du behöver. vill du ha dokumentfilerna översända?

    vi kommer också på lördag. Nides glöm nu inte att njuuta av veckan.

  • Ab fab

    kollade bloggen.. TEZZ- vilken snygging!!!! En sådan klassiskt vacker brud du var.

  • Ab fab

    Linum- det skall bli mig en sann glädje att shaka drinkar på ditt bröllop.

    Vad gillar du för drinkar egentligen? bara whisky och rödvin eller något annat?

  • Ab fab

    vi får komponera en Linum delight av det du gillar mest.

    njuter??? jag har aldrig varit så lycklig

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4