• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Lykke: Svårt det där med möhippa. Själv så kan jag inte planera nått de 3 lördagar jag har kvar som ogift... kan ju bli kidnappad vilken av dom som helst!! Sambon totalvägrar att säga nått! Igår skulle vi åka och prata med blomsterhandlarn men de hade stängt. Då säger sambon att vi kanske kan klämma in ett besök på lördag beroende på hur han jobbar. Då frågade jag honom rakt ut "så då blir det ingen möhippa för mig på lördag?" Tänkte att om jag frågar rakt ut helt oväntat så kanske han försäger sig, men icke så nicke....

  • TezzAmore

    Linum: Jag håller med! Bättre att sambon lurar i en att man ska göra något just den dagen så att man inte gör egna planer...

  • TezzAmore

    God morgon tjejer!

    Carma: Låter som att du haft en sån där riktigt härlig dag som du verkligen behövde för att få ordning på dina nerver och bara få ta hand om dig själv! Jag o min ena tärna ska till MUS idag, det ska bli spännande! Ang. psalmer, vi kommer att ha två sommarpsalmer och nu förtiden är ju Augusti fortf. sommar, alltså SENSOMMAR så det var ju lite konstigt sagt att prällen. Fast till en av psalmerna kommer vi ha en annan text. Det var prästen själv som tipsade oss om den!

    Va skönt det är allt vissa småsaker börjar falla på plats. Otroligt nog så hittade jag ett par gamla örhängen imorse som jag tror blir perfekta till klänningen! HAhaha! Jag som letat som en galning. Igår köpte jag dessutom mamelucker (eller va det heter) Tack Linum för uppvisningen hos Nides! Nu ska jag nog slippa skavsår! Hehe!

    Igår när jag skulle hämta våra ringar så hittade hon inte dom!!! Blev grymt orolig och hon letade och letade och frågade om jag kunde komma dagen därpå för det var hennes nya tjej som lagt dom nånstans. Efter ytterligare en stund hittade dom dom! *puh* Alldelles darrig kikade jag på gravyren och då hade dom missat att gravera sambons ring?!? Iaf. så föreslog mamma att hon kan åka och hämta ringen idag (jag hinner inte) Så köpte jag även en morgongåva till sambon och beställde gravyr på den med hans initialer. Som plåster på såren (för hon såg nog hur nervös jag blev) så slapp jag betala gravyrpengen och fick även rabatt på presenten!

  • TezzAmore

    Förresten, nån som vet nått om Quizen idag? Hörde på radion att vinnaren får 8 ( !! ) biljetter till Rolling stones och även åka med Limousine dit! Hahaha! *me like* När börjar det?

  • TezzAmore

    Linum: Du skulle tagit ett kort på Gösta när han såg så mallig ut!

    Nu har jag suttit och läst lite om The Stones bakrundshistoria. Jösses, massa droger och rock´n roll!

  • TezzAmore

    Har tagit reda på med hjälp av kvinlig list att jag inte kommer att få någon möhippa i helgen! Jag hatar att inte veta och igår när jag hade varit i stan med morsan så åkte jag förbi jobbet för att säga godnatt till sambon som jobbar jour nu. Då beklagade jag mig för honom och sa att jag var så trött och att jag tyckte det var så jobbigt att inte veta om de kidnappar mig på lördag eller inte och att jag inte kan planera och att jag kanske ska träffa mamma på lördag, men det går ju inte att veta osv osv.. så pausade jag för att liksom ge honom lite betänketid och tillslut så sa han bara "du kan vara lugn denna helgen"! *pustar ut*

  • TezzAmore

    Jag tror att sambons svensexa blir på lördag nästa vecka... undrar om de kommer att ha min hippa samtidigt??? Känns som väldigt troligt!!

  • TezzAmore

    Addiz: Ja, det är jag! Jag frågade honom flera gånger om han menade allvar och han sa ja och jag tvingade honom att lova på heder och samvete att det var sant!!

  • TezzAmore

    Linum: Det är ju den där nya ultramoderna regnfracken av märket M.U.S.! Hahahaha! Musregnfrack!*fniss*

  • TezzAmore

    Undrar om hon köpt den på M.U.S.? Kan ju fråga eftesom jag ska dit idag! *skratt*

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4