• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Jag kommer ju att missa mycket av din planering... fast jag kommer ju vara hemma till bröllopet iaf!

  • TezzAmore

    Nides: Jag mailar över en fråga till dig!

  • TezzAmore

    Va kul att det är lite folk på tråden! Trodde att det skulle vara tomt! *ler stort*

  • TezzAmore

    Nides: Du har svar!

    Nä, jag har inte sett den, men jag har hört talas om den. Är inte den sorgsen?? Har hört (var det inte du som sa det? ) att man gråter floder av den?

  • TezzAmore

    Nides: Åh, det låter som nått för mig! Tror du att den går att få tag på i videohyllan?

  • TezzAmore

    Addiz: Har sett Music&lyrics! Hugh är ju grym som 80-tals ikon!

    Låter som en otroligt fin festlokal! Ang. priset, det borde väl vara NÅN skillnad på hög och lågsäsong? Det är inte så illa att ni får betala högsäsong bara för att ni bokar dom nu eller nått annat skumt?

  • TezzAmore

    Och ja, jag är fortf. kvar på jobbet... Nu vill jag åka hem, men skrivarjäkeln har blivit överhettad så jag måste vänta tills den svalnar, hehe! Typiskt också då jag bara har 2 sidor kvar att skriva ut ur festhäftet!! Men jag tror att jag låter den skriva klart det den håller på med, sedan skriver jag ut de sista två på måndag...*i smyg* *schhhhh*

    Carma: Hoppas du har kul på din hippa!

  • TezzAmore

    Bauti: terapi låter som en bra idé! he,he! Jag är så glad och tacksam att ha träffat er! Vet inte hur jag hade klarat mig utan er. Känns så skönt att ha vänner som vet vad man går igenom nu. Puss på er sötnosar! Kram från en endorfinlugnad( pga. en kartong choklad) *skratt* Tez!

  • TezzAmore

    God morgon tjejer!

    Jag vet den bästa medicinen mot deppighet... en kartong choklad och en mysig film! Kände mig inte alls deppig längre igår, men så går jag och blir sjuk istället?!?! Kände mig lite trött hela dagen och på eftermiddagen fick jag ont i korsryggen. På kvällen även ont i huvet och ont i skinnet liksom. Influensa?? Ja,ja... frös som en gnu när jag gick o la mig med min varma vetekudde, kollade tempen 38,1! Två alvedon, en svettig, sömnlös natt senare är jag på jobbet igen. Funderar på att gå hem, men det är ju så krångligt under semestertider. Fast en dag eller två skadar väl inget företag?? Det är väl viktigare att jag tänker på mig själv och att samla kraft och energi för vad som komma skall?

    Carma: Hoppas du hade en trevlig hippa!

  • TezzAmore

    Addiz: Hu, vilken mardröm!

    Lykke: Vin är gott, bakfulla är jobbigt!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4