• janos

    Äntligen fredag del 10

    Gable, hoppas att det ordnar sig med magen och lillkickan! Ta hand om dig och jag, som nybliven mamma, kan säga att det ordnar sig ändå, även om allt inte är färdigt när hon kommer. Du behöver inte oroa dig!

  • janos

    Godmorgon tjejer!

    Jag har läst ikapp nu! Vilken underbar historia, fru Cindy! Maken satt och läste vad ni hade för er här inne och brister ut i väääärldens skratt. -Kom! Kom och läs, sa han. Självklart blev jag nyfiken och gick dit. Vi skrattade gott åt den historian. Nu väntar vi bara på uppdatering, om hur kvällen gick.

    Hilde, vad gulligt av dig/er att agera amnings jour. Jag tycker att mjölken funkar bra. Snyggve suger så duktigt och lägger på sig vikt. Han är så go och snäll. I natt har vi vaknat två gånger och ammat, bytt blöja och pyjamas. Pappa sover så gott och är så stolt över sin pojk, som inte vaknat en enda gång på natten

  • janos

    Hej hej allihopa!

    Gable, vad trevligt med att få träffa en trevlig svärmor. Man får gratulera

    Äpv, jag ska genast titta förbi ditt krypin och titta till kissekatterna.

    Mc, vart är du och jobbar?

    Idag åkte syster hem och det var ett HELVETE att lämna av henne på flygplatsen. Jag fasar för lördagen, då mamma och hennes karl åker hem ..................men till dess ska vi bara njuuuuuta av att ha mamsen här.

    Snyggve är så go och äter mycket bra. Alla berömmer oss för hur stilig han är. *mamma ler stolt så klart* Idag har förresten navelstumpen ramlat av *plopp*

  • janos

    Grattis till 1000 cm! Bra jobbat!

    och vad bra att du uppdaterade oss i bröllops världen

  • janos

    Ho hoooooo!?!?!?! Vart äääääär ni??? Det är ju äntligen fredag

  • janos

    *krokodil tårar i ögonen*

    Imorgon åker mamma och hennes karl hem............

  • janos

    äntligen på väg skrev 2007-09-15 16:06:23 följande:


    Tack för att ni e så goa allihop!Janos: kram! Ni får skaffa en sån där webbkamera så ni kan ses varje dag Idag har jag och syrran varit på shopping. Det blev en hel del .
    Klart att vi är go med dig äpv! Du är ju så go med oss.

    Vi har pratat om mail, telefon, blogg och kamera, för att kunna stilla vårat familje behov. Ikväll ska jag ordna en blogg åt Snyggve, så att han kan meddela vad som händer om dagarna.

    Vad har du shoppat äpv?
  • janos

    Gable, vad skönt att du får vara hemma ett tag till. Se nu till att vila ordentligt, så att lill kickan håller sig på plats ett tag till. Jag tänker på er! Kram

Svar på tråden Äntligen fredag del 10