vad är rimlig kuvertkostnad på restaurang
Jag har pratat med en restaurang på Höga Kusten som kan hålla middagen och fest efteråt.
Den ansvariga vill inte ge prisförslag utan vill att vi själva ska presentera en budget så kan han ge förslag utifrån det. Smart av honom!!
Jag har ingen klar budget med frågar alla er erfarna tjejer vad som kan vara en rimlig kostnad för (typ):
- brudskål (vi har själva tilltugg)
- förrätt redan serverad när vi anläder
- huvudrätt (kanske ett alt mellan fisk o kött, inget super exclusivt)
- kaffe och tårta
vickning tänkte vi själva ha när vi drar vidare från restaurangen vid 12-01 till "efterfesten"
som ni ser är det inte en omfattande super lyxig middag så jag tänkte att det inte borde vara såå dyrt..
sen kanske ett glas vin till förrätt, två till huvudrätt och kanske en avec till kaffet?
vad tror ni är rimligt?
tack för all hjälp! =)
(det är alltså inte en fråga om vad jag ska ta för KUVERTAVGIFT av GÄSTERNA utan vad jag ska föreslå till restaurangen)